Nici unul....mai pune 2 milioane si cumpara un Samsung galaxy s
http://www.price.ro/index.php?action=product_prices&prod_id=346599&asc=1
Daca ai bani multi ia-ti galaxy ace daca ai mai putini adica urmatorul cel mai bun dupa galaxy ace e galaxy fi. Multa bafta:*
Eu am Samsung Galaxy Gio si este cel mai bun : nu e foarte scump, are wi-Fi, sistem de operare android, 3, 2 megapixeli la camera, deci face niste poze superbe, are o forma ideala, un design placut, si se adapteaza la multe chestii adica de exemplu mi-am trimis niste videoclipuri si jocuri prin bluetooth si au fost compatibile in comparatie cu fostul meu telefon.Mai este o chestie ca face multe chestii care le poate face si o tableta cum ar fi ca pooti edita in Picasa si altele. Poti sa mai faci si o chestie numita ScreenSchoot-adica sa iti captezi ecranul intr-o fotografie.Si multe alea pe acolo dar am obosit sa scriu. Funda?
Poi nu stiu dac te-as putea ajuta asa mult. Dar totusi incerc. Uite... am Samsung galaxy mini si este f bun, are aplicatii prinde net, e tare fain. Trebuie sa il incerci! Te-as sfatui sa alegi telefoane cu sist. de operare android pentru ca sunt fbune!
Samsung Galaxy Ace Este foarte bun! Are ecranul cel mai mare. Camera cu bliţ şsi cu Led de 5 MP. Eu ăsta ţi-laş recomanda... Fundă?... Am uitat Android super.