In general, telefoanele mobile pentru fete trebuie sa fie de mici dimensiuni, colorate si elegante, eventual cu slide sau cu clapeta. Desigur, designul este cel care primeaza si nu functiile ultra high-tech precum telefoanele preferate de tipi. Majoritatea telefoanelor mobile cu un design atractiv ofera adesea mai putine functii decat cele high-end. Ceea ce inseamna ca pretul lor nu este atat de ridicat, in acest caz, fetele sunt cu siguranta avantajate. Iata cateva telefoane pentru fete, foarte aspectuoase si cu preturi accesibile (sub 700 RON):
Pret estimativ: 669 RON
Este cea mai proaspata aparitie din gama telefoanelor destinate femeilor. Aspectul de cristal ascunde facilităţi de care fetele se vor bucura cu siguranta: camera foto, player MP3 si video, radio FM, serviciu de upload pe YouTube si aplicatii Google. Prin apasarea unei taste speciale ecranul telefonului se transforma intr-o oglinda. Telefonul are un pedometru care iti numara pasii parcursi intr-o zi si un calculator automat al BMI (body mass index). In plus, este prevazut cu un program software de editare a imaginilor.
Pret estimativ: 650 RON
Un dispozitiv mobil pliabil cu design iconic si detalii moderne care adauga o nota personala stilului tau. Personalizeaza-i look-ul cu ajutorul capacelor colorate intersanjabile Xpress-on. Telefonul are afisajul frontal “ascuns” care straluceşte puternic prin capac in momentul activarii. Poti asculta muzica in miscare la music player - melodiile stocate pe cartela de memorie microSD de pana la 8 GB - sau la radio FM stereo. Fotografiile si materialele video se fac cu camera de 2 megapixeli cu blit LED integrat si zoom digital 4x. Are afisajul QVGA stralucitor, de dimensiuni mari (2.2”), cu suport pentru pana la 16,7 milioane de culori.
Pret estimativ: 649 RON
Poti configura efecte unice de lumina pulsatorie, cu efect curcubeu, pentru prietenii cei mai apropiati. Cand primesti un apel de la unul din ei, vei sti cine este. Poti surprinde fotografii cu camera de 3,2 megapixeli. Poti controla telefonul fara sa-l atingi. Controlul prin gesturi iti permite sa treci un apel in mod silentios sau sa pui alarma ceasului in starea de atipire, doar trecand rapid mana pe deasupra telefonului. Camera digitala a telefonului functionează ca un senzor care inregistreaza miscarea.
Pret estimativ: 520 RON
Design modern si compact, cu finisaje rosii glossy, capace din inox si margini rotunjite. Are o camera foto de 2 megapixeli cu zoom digital 8x, ca sa puteti capta si pastra toate momentele pretioase. Are music player, radio stereo FM si player video, acces mobil la email, cu posibilitatea expedierii de fisiere atasate. In plus, are memorie extensibila de pana la 2GB, pentru stocarea de muzica, fotografii si secvente video. Este o varianta mai robusta si mai serioasa de telefon mobil, care imbina caracteristici tehnice performante si un design feminin.
Pret estimativ: 400 RON
Unic, Deosebit, Elegant - aceastea sunt primele cuvinte la care va ganditi cand vedeti pentru prima data telefonul Chocolate. Ecranul ascuns este activat prin atingerea delicata a tastelor senzitive de un rosu stralucitor. Tastatura unica, senzitiva este de un rosu stralucitor atunci cand este activa. Are o camera de camera de 1.3 megapixeli cu blit cu 4 X zoom digital. Dimensiunile unei fotografii pot ajunge pana la 1280 x 960 pixeli. Are si bluetooth si MP3 player.
6. LG KS360 (zis si Messenger Phone)
Pret estimativ: 469 RON
Un telefon special conceput pentru a putea trimite mesaje scrise, oriunde te-ai afla. Telefonul cu un design deosebit ofera posibilitatea de a trimite SMS-uri aranjate pe thread-uri, IM-uri, email-uri si de a accesa paginile retelelor sociale preferate. Camera foto CMOS, 2 megapixeli si zoom 4x, are microSD si se pot asculta MP3-uri.
Pret estimativ: 399 RON
Aceste telefon are un aspect de telefon luxos, insa este accesibil si celor care nu isi permit un telefon costisitor. Are functie de MP3 player, are microSD, o camera foto modesta de 1.3 megapixeli si 4x zoom, fotografiile ajung la o rezolutie de 1280 x 1024 pixeli. Functiile nu sunt exceptionale, insa aspectul telefonului este remarcabil.
Un telefon elegant care inspira ideea de lux prin culoarea aurie a carcasei. Are functii de baza: camera foto de 2 megapixeli, bluetooth, USB, memorie externa prin microSD. Telefonul mai poate fi cumparat si cu carcasa roz, neagra sau argintie.
Pret estimativ: 190 RON
Cea mai ieftina varianta de telefon, glisarea eleganta si designul armonios il fac un telefon extrem de user-friendly. Si acesta are functii de baza, nu exceleaza prin optiuni sofisticate, insa raportul calitate pret este extrem de bun. Nu are camera foto sau MP3 player, ofera functiile de baza ceea ce simplifica utilizarea acestuia.
Toate telefoanele enumerate aici sunt foarte sic si feminine, nu iti ramane decat sa-l alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine.
Un articol
Vrei sa-ti exprimi preferintele? Voteaza pe HEYO.ro cel mai cool telefon pentru fete!
De obicei, LGurile sunt destul de stilate pentru femei, insa la categoria "soft" stau cam prost.
Apoi, si Samsungurile sunt niste telefoane destul de stilate, si la categoria "soft" stau mult mai bine decat LG-urile.
Acum am al 3-lea samsung (de cand am telefoane), si niciunul nu mi-a facut probleme.
Am avut pana acum 3 LG-uri. si toate au avut probleme la soft. primele 2 au murit din senin, ultimul (KP500), trebuia resetat din cand in cand. sau se oprea singur.
Multumim Heyo! am votat si la sfarsit mi-a iesit " LG KG800 Chocolate "
Interesante... dar era mai "de ajutor" articolul daca erau si poze cu telefoanele respective
Samsung F250 nu il recomand! Nu e bun de nimic! AM avut eu si de la o cazatura s-a dus naiba, nu se aude tare! Nokia e cel mai bun.Eu am un 6300 argintiu si este ok
Este adevarat ca orice accesoriu ne reprezinta... dar eu consider telefonul ceva util si indispensabil in ziua de azi...asa ca eu am optat pentru un telefon performant...sa fac reclama? este un Nokia N97 Mini, cu care pot naviga pe net...si multe, multe altele... dar este cam scump...
Nokia 7510 Supernova, Nokia 6300 Red, Motorola W377 - de culoare roz, cu clapeta. Din asta am eu, si imi place foarte mult.Se mai potriveste si LG de culoare gri, cu clapeta. Te pup.Pa!
Eu am samsung C3050 si imi place f. mult.
problema e ca nu a avut culori la el decat pe negru.credeti ca as putea sa imi schimb carcasa daca e pe sina?
Sony Ericsson tocmai a anuntat telefonul de lux Jalou, un handset fashion cu clapeta si o fatada in forma de bijuterie. Terminalul va sosi pe piata in ultimul sfert fiscal al anului si va fi disponibil si intr-o editie limitata Dolce&Gabbana, suflata cu aur de 24 de carate. Jalou este un telefon compact si stilat, dotat cu camera de 3. 2 megapixeli cu inregistrare video, radio FM stereo, player audio, Bluetooth 2. 0, un pedometru si functii de mesagerie instant. YouTube este si el suportat, iar noul SE va va permite sa va distrati prin intermediul jocurilor 3D, al playbackului video si toate acestea intr-un handset care cantareste doar 84 de grame.
Noul terminal opereaza in retele GSM/GPRS/EDGE si UMTS/HSPA, urmand sa soseasca pe piata in 3 variante de culoare: Negru Onyx, Albastru Acvamarin si Ametist. Lista de specificatii a lui Sony Ericsson Jalou e completata de camera mai sus mentionata, care vine cu zoom digital de 3. 2x, geotagging, plus A-GPS, Google Maps si functiile audio PlayNow si TrackID.
In ce priveste versiunea Dolce&Gabbana, aceasta va fi o varianta limitata a lui Jalou, care va sosi cu accesorii unice (3 huse roz din satin, un headset D&G cu accente aurite, wallpaper-uri, sonerii si continuturi specifice D&G).
Dintre astea LG KS360 Eu de doi ani am Nokia N95 si imi place foarte mult sincer nu m-as mai desparti de el
NicusorYo întreabă: