| AndreiR003 a întrebat:

Ce telefon recomandati pana in 15 milioane? Eu m-am indreptat catre HTC One Mini dar daca este ceva mai bun va rog sa-mi spuneti. Sa va ma spun ca nu vreau marci gen Huawei, Allview etc.

7 răspunsuri:
| alexandru9999999 a răspuns:

Raport calitate-pret cel mai bun este la S2 plus, dar HTC o e mini e mai bun.

| Alecsutzzu1997 a răspuns:

Eu unul iti recomand " Samsung Galaxy Mega 6.3 " este foarte bun are camera de 8mp, 8gb, 6.3 inch, ti-am dat un exemplu in mare.

Stima!

| Na_Lore_1990 a răspuns:

Http://www.allview.ro/produse/telefoane/lista-telefoane/p5-quad/descriere/

Am un prieten care, cand l-a luat, l-a luat cu 1000 lei, acuma il gasesti cu 800 lei! :3 Si e foarte bun.

| MudvayneMurderer a răspuns:

Iti recomand Nexus 4 pentru ca este foarte bun la performante si la camera.

| IancuSilviu a răspuns:

Huawei p6winking sau Nexus 4

pentru 2 gb ram

| Itshardtobegirl a răspuns:

Samsung Galaxy S2

| galma a răspuns:

Buna.Ce ai zice de un galaxy S3? La eMAG este 1499 lei, urmat fiind inddeaproape de un S2 plushappy
Diferenta dintre cele 2 telefoane nu este foarte mare, cel mai mult contand diferenta ecranelor(4, 7-4, 3 inch)
Functii la fel, fara lag, camera de 8 respectiv 2mgpxhappy
Revenind si la HTC One Mini, teleonul depasteste 1500lei.in al doile rand, material din care este facuta carcasa(aluminiu)este unul prost:la diferente de temperatura, se face condens(se uda rau), ceea ce poate arde telefonul, de recomandat este o husa din materail groshappy

Eu una oscilez intr S2plus si S3.Eu am S3, care dupa parerea mea este cu mult peste HTC ONE MINI, IPHONE 4S SI ''urmatoarele pretendente''happy