Asta a fost şi prima mea impresie înainte ca un prieten de-al meu să şi-l cumpere. Chestia este că el vine cu 8 GB, şi are Android, Bluetooth, MP3, GPS, Radio etc. adică toate chestiile care le au şi telefoanele mult mai cunoscute gen Samsung Galaxy II sau i-Phone 3GS.
Galaxy S2, cu siguranta asta este cea mai buna alegere pe care o poti face. Iti recomand urmatorul site de unde il poti cumpara la un pret bun : http://bit.ly/Sya1PO
Daca dintr-un motiv sau altul esti nemultumit de produs, il poti returna in 30 de zile si vei primi banii inapoi pe loc.
Eu zic că niciunul. Dacă ai 1000 de lei, de ce nu vrei să-ţi iei Sony XPeria Play? După mine este cel mai tare telefon. Eu am Samsung Galaxy Mini şi mi-aş dori din tot sufletul să îl schimb cu XPeria Play.
Mi se pare Mai mult o consola de jocuri decat un telefon
Nu prea imi place cum arata. As opta Mai degraba pentru HTC rhyme Mai ales ca sunt fata
Atunci ce zici de HTC Desire HD dacă tot vrei HTC?
Este Putin cam scump
Asta a fost şi prima mea impresie înainte ca un prieten de-al meu să şi-l cumpere. Chestia este că el vine cu 8 GB, şi are Android, Bluetooth, MP3, GPS, Radio etc. adică toate chestiile care le au şi telefoanele mult mai cunoscute gen Samsung Galaxy II sau i-Phone 3GS.