Nici unul, fiindca milioanele vechi au iesit din folosinta de peste 10 ani.
In ziua de azi se plateste numai in moneda actuala, fiind vorba de cateva sute de lei, sau cateva mii de lei, in functid e aparatul pe acre doresti sa-l achizitionezi.
Dacă dorești putere(procesor) și ecran mai mare, si 3 ani de actualizări ale sistemului de operare (versiuni noi), OnePlus Nord 3.
Motorola nu se remarca cu nimic special.
Dar camera foto, si sunetul sunt bune, de asemenea, are mai puțin bloatware.
(eu am folosit oricum ADB pe orice telefon, de la Samsung, Motorola, Realme și Xiaomi, sa scap de aplicații nedorite care nu se pot dezinstala din telefon)
Pentru transferul tuturor datelor, poți folosi OnePlus Switch, care trebuie sa fie instalata pe ambele telefoane.
Motorola rulzz! Eu zic sa mai pui 400 de ron si sa iti cumperi Motorola G50 neo! Ip68, 4 ani de updateuri si security patch, procesor nou pe 4nn mdk 7300, android stock.
O alta varianta ft buna ar fi Samsung a55. Nu m-as baga la oppo, xiaomi etc. Doar experinte neplacute am avut cu xiaomi. O alta alternativa ar fi noul Motorola g75. Procesor nou din seria 6 ( gen 3) si ip 68 la doar 1500 ron. Dezavantajul ar fi ca nu are amoled sau oled ci ips lcd. Totusi lcd este mai bun pentru ochi, nu risca flikering si este mai rezistent la socuri. Amoled / oled consuma mai putin si are culorile mai intense si contrastul mai puternic. Depinde ce iti doresti. Eu am Samsung xcover 7. Cel mai bun pentru necesitatile mele.
Recomand Samsung sau Apple. Gasesti telefoane pe PC Garage.
Iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."
Lavinia_Cristina_ întreabă: