Ia frumos un Sony, ca ei sunt taticii lor. Am un prieten care e mega-fan Sony si si-a luat de curand asta, declarindu-se foarte incintat de el - https://mediagalaxy.ro/......D43XH8596/ - mie unul mi se pare o circa de bani pe nimic, dar oarecum il inteleg. Am avut acum ceva ani in urma (vreo 15 sa tot fie) un monitor Dell cu tub Sony Trinitron FD - ala a fost cel mai cel monitor pe care l-am avut vreodata.
Damn,45 milioane pentru 108 cm? Cam dubios, eu am vazut pe eMAG cu 138 cm 4k LG si Samsung la 2400 de lei, si m-am gandit ca trebuie sa aiba ceva catch.Acum sunt convins
Ai zis ca vrei ceva temelie, nu ieftineli. Sony e miezul. Astia faceau pionierat in multe domenii in care cei celebri in ziua de azi pe feliile respective se incaltau cu fesul (de exemplu Samsung/Apple la capitolul telefoane si/sau muzica portabila - asta se aplica mai mult la Apple).
Cel mai bun televizor 4k la un pret bun https://www.emag.ro/......DPQFJMMBM/
OK, pe ce iti bazezi afirmatia ca ar fi "cel mai bun"?
Am televizorul si e f bun si merge Youtube-ul si restul destul de repede.Eu zic ca e bun calitate pret
Si Loganul te duce din punctul A in punctul B. E o masina destul de durabila si la capitolul confort se poate si mai rau. Totusi parca e mult mai ok din toate punctele de vedere un Golf V sau VI sh cu pana in 200.000 km pe care dai si vreo cateva mii de euro mai putin. La fel si cu tembelizorul. Tu il ai pe ala, esti multumit de el. Ai vazut vreodata un Sony BRAVIA? Macar in magazin, daca nu sa te poti juca cu setarile si sa vezi ce si cum stie. Al tau are un sistem de operare primitiv si de-abia se misca. BRAVIA - lasind deoparte toate tehnologiile alea care fac imaginea lacrima - ruleaza Android si o face chiar foarte bine.
JVC a facut cel mai performat sistem audio e modelul TH-SW8 are dolby are DTS si multe functii decat sistemele sony.Sony bravia e cam la fel ca linkul pe care l-am trimis si el nu merge greu, merge foarte rapid.Cand l-am luat nu eram sigur ca nu stiam nici marca nimic si cand am vazut ca merge f bine am luat JVC TH-SW8 si nu se mai fabrica si subwooferul bubuie in toata casa si afara se aude bass-ul dar trebuie sa il pun cu AUX ca nu are bluetooth
Daca bubuie nu inseamna ca se si aude nemaipomenit. https://www.techradar.com/......292/review
Bine, astea mainstream sunt toate facute la misto, ca cine vrea sa asculte un Pink Floyd cum se cade nu isi cumpara flasnete de-astea de supermarket x.1 cu incinte de plastic...
Da,nu are bassul foarte fin il are mai agresiv dar pentru ca mie imi place asa.Am luat o data un radio ca sa vad si ce sa vezi ca speakerele nici nu au membrana pentru bass si se aude ca un tipat fail
Lol, mdah. Mai toate astea mainstream au bum-bum amplificat aiurea prin diverse metode. De-o manea si alte mizerii bumtzi-bumtzi merg. Pe de alta parte, prefer sa simt muzica aia cap-coada, asa ca m-a pus naiba sa imi iau astea - https://www.thomann.de/ro/fluid_audio_fx8.htm
Valee ce scumpe is pentru cum arata, la mine da bass-ul ca la muzica si am wireless in care pot sa pun boxele surround pentru o utilizare mai buna ca are modul surr adica setez modul film, musica, surr off si toate combinate.Eu nu ascult manele sau Abi ci remix din afara trap ceva de genu si mai sunt subwooferele alea care exagereaza mult cu bassul si se ard la mine la maxim nu se arde nu nimic se aude excelent arata bine are bass si in boxele mici ca sa nu tipe deci e ok
Eu ascult sculele audio, nu stau sa ma autosatisfac uitindu-ma la ele. Pot sa arate si ca un ****. Trap, dubstep, vrajeli de-astea mouse music cu 2-3 instrumente si cam atit bubuie pe orice mizerie satisfacator. Deja daca ai zis "wireless" s-a cam dus tot farmecul - wirelessul audio mainstream are latenta si latime de banda insuficiente pentru a face fata unor lucrari muzicale dense. Uite, am niste casti Sennheiser GSP 370, wireless. Daca bag bumtzi-bumtzi, in special de pe radio online, suna de te darima. Imediat ce am pus ceva mai dinamic, mai dens, gen Dimmu Borgir live cu orchestra simfonica, sau drujbaraie rapida cu tempo mare (death/black metal in general, desi sunt si unele care suna acceptabil), se simt limitarile masiv. Si nu discutam de casti wireless de 200 RON, sunt pe la vreo 1000. Cel mai misto casti pret/performanta pe care le-am folosit vreodata - si inca le folosesc dupa vreo 10 ani de la achizitie si mii de ore de utilizare - sunt Koss Porta Pro. Urite? Da. Sunet de nota 10, comparabil cu casti de 7 ori mai scumpe (nu glumesc, am ascultat AKG-uri similare ca dimensiuni ale difuzoarelor dar pe la vreo 1200 RON, cu ANC si alte nebunii, iar rezultatul a fost usor mai bun, calitativ, dar nu cit sa merite banii). Revenind la uriteniile mele coaxiale, aia 35 Hz nu sunt la misto si daca asculti un live la un volum incepind de pe la 25% din cit pot ele, deja te simti efectiv ca la concert - SIMTI basul ala in piept, nu AUZI ca bubuie. Poti sa pui in fata lor unul complet surd si omul va SIMTI muzica. Despre cit de frumos suna pe medii si inalte, nici nu mai zic. P.S. Wooferele care exagereaza cu basul si se ard sunt facute prost. Astea ale mele au protectie, de exemplu, dar e foarte greu sa ajungi la limita la care intra protectia aia... ca iti cam pocneste capul mai intii.
Wirelessul e pentru boxele surround ca sa le pun la o distanta mai mare si nu au delay la muzica si boxele nu au limita ca ale tale si subwooferul si boxele sunt protejate de membrana mai groasa pentru a nu se strica usor si subwooferul munceste si daca stai la 3 metri distanta distanta tot se simte bassul in piept si sistemul e din 2004 si am casti SKULLCANDY UPROAR pe care ti le pui pe cap cu fir si au bassul fin si se pot folosii si de gaming, muzica filme, etc.Am dat 250 pe ele si am casti AKG de la Samsung S9+ si alea trebuie bagate in urechi calumea pentru bass-ul mai amplificat
La ce asculti tu nici nu prea ai cum sa simti delay-ul... AKG-urile de la S9+ sunt ok pentru formatul ala in-ear. Legat de Skullcandy... hihi. Cum ziceam. Sa asculti ceva facut cu cap, lossless, pe niste scule cum trebuie (Fiio, de exemplu, ca sa nu discutam de HiFiMan si altele mai scumpe), si dupa aia mai discutam. P.S. Toate boxele au niste limite. Bine, ideea e ca pe unele le poti praji, pe altele nu. Astea mainstream la volum mare pierd din fidelitate masiv. Ale mele foarte putin, pentru ca discutam de scule mainstream vs. scule de studio. Uite, daca ai la indemina ceva cu care sa monitorizezi in timp real consumul, baga-le pe ale tale in priza si da-le la 50%, vezi cit consuma. La majoritatea sculelor de-astea de duzina puterea e oarecum la misto. Astea ale mele au 80 + 50 W fiecare (bas + inalte), pe bune. Fiecare se alimenteaza separat cu un cablu de-ala cu care alimentezi sursa la calculator, ca sa iti faci idee.
50hz - 110w (subwooferul)
Hă, hă. 50 Hz.
120hz 220w
Al meu e sistem audio deci trebuie sa dea putere mare si in boxele mici la tine cred ca da bassul si auzul prin aceeasi boxa
Alea nu sunt limitatoare ci sunt mini speakere
Da, insa fiecare din boxele mele are DOUA amplificatoare separate - unul pentru inalte, unul pentru bas. Tu ai un singur amplificator pentru toata sandramaua. In concluzie, asa-zisa putere maxima a wooferului - pentru ca doar ala se alimenteaza la priza, corect? - e de fapt puterea maxima care poate fi distribuita intregului sistem.
Volajul creste cu volumul si subwooferul da doar bassul si boxele mici dau sunetul + bass