Intra pe site-ul ala si deselecteaza optiunile respective. O sa-ti apara langa ceas pe desktop o stea. Asa este, cum zice oliana, windows-ul nu este genuine, adica nu ai licenta. Daca vrei sa dispara, ruleaza iar windowsul si deselecteaza optiunea automatic updates, din control panel. Bafta!
Draga mea, uite varianta care functioneaza, eu am aplicato cu succes : cand deschizi pc-ul tasteaza in mod repetat F8 pana ce pe monitor vei vedea optiunea Safe Mod, da-i enter, in cateva secunde pc-ul va intra in safe mod (ceea ce va urma sa nu te sperie si sa-ti inchipui ca iti vei prinde urechile la ce vei urma sa faci, si ca sa fac o comparatie, este ca si cum intri in aceeasi casa dar, pe usa din dos, nimic nou...) Acum, click Start, click Run, aici editeaza Regedit, click OK, ti se va deschide o fereastra si cauti cu atentie si pe rand urmatoarele: HKEY_LOCAL_MACHINES\SOFTWARE\ MICROSOFT\WINDOWSNT\CURRENT VERSION\WINLOG\NOTIFY da-i click dreapta pe folderul NOTIFY si da-i delet la acest folder. Acum, inchizi aceasta fereastra. Te duci la My Computer (pe desktop) da-i click si intri in partitia C (acolo unde sunt instal.toate,, cele'', aici cauti Windows, System32, te duci in bara de deasupra ecranului-monitor si click pe Tools, Folder Options, View si cauta sa bifezi optiunea Do not show. Acum, ultima repriza, revii in partitia C:Windows\System32 si aici stergi (delete) WgaTray. exe si Wgalogon dll. In fine, da un restart la pc si uita de tot cosmarul. Pe viitor, ca sa nu te mai lovesti de toate astea te sfatuiesc sa faci urmatorii pasi: Start-Settings-Control Panel-Automatic Updates si aici bifeaza optiunea Turn off Automatic Updates, dupa care OK. Succes!
Http://www.firewallleaktester.com/removewga.htm
downloadeza si instaleaza,
si cumpara original!
Http://www.firewallleaktester.com/removewga.htm
descarca si instaleaza,
cumpara-ti original!