Pai nu stiu sigur cum sa explic dar o sa incerc prin cativa pasi:
1.Afla cat mai multe detalii despre persoana care detine parola
2.Incearca:nume,data de nastere, loc de nastere, lucruri care ii plac, prima prietena, etc.
3.Combina litere cu cifre in unele incercari, e foarte posibil ca parola sa fie formata din litere si cifre, nu doar din una din ele
Sau ai putea lua parola prin alte metode:
1.Il chemi pe la tine, il spui daca poate sa intre pe ceva anume, de unde e parola si cand o scrie te uiti in timp ce te prefaci ca nu o faci
2. faci cumva sa il filmezi cand scrie parola fara sa realizeze asta
Cam atat am momentan, daca mai ai nevoie de ceva detalii, anunta-ma
Eu sunt Hacker de mic ), am spart parole la Triburile, daca stii jocul si la inca cateva
Acum cateva zile un prieten a avut parola la telefon pe card sau pe nu mai stiu ce si a uitat-o si m-a rugat sa il ajut, din 2-3 incercari am reusit, dupa trebuia sa il scrie din nou si am uitat-o, nici acum nu am aflat care era )))))
1)Te gandesti ca spargi conturile oamenilor care au muncit o viata sa stranga banii aceia si tu ii iei.
2)Daca te prind autoritatile (polititia...)si o sa iei intre 5-10 poatete chiar 20 ani de inchisoare, n-o sa mai fie smecher! Si hacker nu te invata nimeni..De obicei hackerii sunt persoane inteligente care au counostine superioare de IT.Dar folosesc aceste invataturi prin infractiuni virtuale.Aceste infractiuni duc pana la urma la inchisoare.
What the f... ba voi chiar nu stiti ce inseamna hacker.
m-am saturat de pustani care se cred hackeri cand au furat si ei niste parole de messenger...
in pana mea trebuie sa stii sa programezi in o gramada de limbajuri de programare. Python, C, C++, pe langa astea trebuie sa mai stii si cum functioneaza o pagina web, si sa inveti HTML, Perl, PHP si alte o tona de chestii
Ca sa fii hacker trebuie sa ai o mentalitate adecvata si sa fii destept.
Eu zic mai intai sa vezi ce inseamna sa fii hacker, ce vrei tu sa inveti e sa fii ciorditor de parole si cam atat
De la o simpla intrebare sa ajuns la un subiect interminabil puteati simplu sa raspundeti
Invata limbajele care sunt folosite la programare:java, html, php..etc si sa ai un pc cu linux care e special pentru asa ceva
YzuD întreabă: