| draand28 a întrebat:

Ce windows consuma mai putin ram si procesor intre: 7 home premium 32bits, 7 ultimate 64bits, 8 pro 32 bits, 10 tehnical preview 64bits. Nu am inclus si XP-ul pentru ca am nevoie de driver de wi-fi, nu vreau sa vina vreun "inteligent" cu un link cu driverul pentru ca v-a asigur ca nu exista nici unul compatibil... De la toate primesc mesajul cum ca nu ar fi comptabilie cu s.o. Si nu vreau Ubuntu server deoarece nu se conecteaza la retele wi-fi cu parola, am incercat suficient si asta. Iar Ubuntu desktop imi mananca 1 GB ram din 3 din start. Eu am nevoie de procesor free si memorie ram din plin pentru ca gazduiesc servere de MC pe laptopul respectiv cu 3GB ram si i3 380M(parca). Am mai gazduit si inainte pe el cu win 8 pro 32bits, dar imi consuma cam mult procesor si de asemenea mem ram...

7 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Windows 7 Ultimate! - dar diferentele nu-s mari intre windows-urile 7 all, 8, 8.1, 10, ar fi ceva diferenta daca ai pune xp... Apoi mai depinde si cate programe sunt instalate in pc, sa nu consume mult, instaleaza cat mai putine! Bafta!

| gelu1970 a răspuns:

7 home premium 32 bit.
nu trebuie sa fii asa "sigur" in ceea ce priveste aceste probleme. nu spun ca nu e posibil, insa nu prea cred ca nu exista un driver wifi pentru xp in cazul tau.

| draand28 explică (pentru gelu1970):

Am testat si cu XP SP2 32 bits, XP SP3 32bits si XP SP3 64bit si nici un driver, de pe nici un site nu este compatibil. Iar de pe site-ul oficial, mai are numai de 7 si 8.

| gelu1970 a răspuns (pentru draand28):

In acest caz, ai citit ce am scris. instaleaza.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Iønutt a răspuns:

Pai consuma mai putin 7 home premium -ul