| thebiggesttroll a întrebat:

Ce windows e mai bun la gaming windows 7 sau windows 8

La configuratia de mai jos

Processor:AMD Anthlon 64 x2 Dual Core Processor 4200+ 2.20 GHZ
Video Card:Nvidia 9600GT 1GB GDR3 256BIT
Ram:2GB DDR2
Hdd:1X S-ATA WD 160gb; 1X IDE WD 120GB

8 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

La configuratia pe care o ai, cel mai bun windows pentru tine este Windows XP SP3.

Dintre cele doua alese de tine ramane Windows 7.

| Kattan a răspuns:

Nu conteaza ce Windows ai (normal exceptand Windows 3.1). Ti-am mai raspuns o data la intrebarea aceasta.

| thebiggesttroll explică (pentru Kattan):

Oo ba conteaza...xp e mai vechi decat bunica...
si am cumparat bf3 si daca imi bag mai jos de 7 nu mai merge...

| Kattan a răspuns (pentru thebiggesttroll):

Si daca e vechi? Eu inca am XP de ani buni instalat, si n-am avut probleme cu nici un joc (Assassin's Creed, World of Warcraft, Batman Arkham Asylum, Left 4 Dead 2 etc.)
Windows-ul nu are nici o influenta asupra jocurilor; BF3 cere Windows 7 pentru ca nu are suport pentru DirectX9, iar XP-ul nu stie mai sus de DX9 (sursa: http://bf3blog.com/battlefield-3-system-requirements/ ). Ce faci daca ai Linux?

| thebiggesttroll explică (pentru Kattan):

Mai nou toate jocurile o sa rulexe pe dx10/11 deci...

| thebiggesttroll explică:

Xp?
doar nu am spus ca am pentium III laughing))
pe configuratia de mai sus merg toate jocurile gen: NfS mw(2012) gta iv merge cu setarile maxime fara nici un strop de lag; fifa 13 la rezolutia cea mai mare fara problema deci...
eu intrebam daca o sa imi mearga jocurile astea si pe windows 8 ca eu momentan am windows 7 si m-am gandit sa fac upgradeca oricum imi reinstalez windows...

| ISP475 a răspuns:

La acest sistem e bun windows 7.la ceva mai perfomant e bun 8.

| Hussky a răspuns:

Părerea mea este că Windows 8 ar fi mai compatabil la cerințele date.

Presupun că cerințele sunt minime, nu sunt așa de pretențioase, însă o derulare mai bună ar fi pe Windows 8.