| vlad89c a întrebat:

Ce zice de "harbul" asta de PC?
https://gamingtribe.com/giveaway/ferocity/system.pdf

Răspuns Câştigător
| AlexL28 a răspuns:

Da, dar de exemplu la gta iv spune ca trebuie Intel core 2 duo 1.8 ghz pe cutie, eu am Intel core i3 2.4 ghz si uneori are pierderi de frame-uri, specificatiile minime nu garanteaza mai mult de 30 fps, deci un calculator bun ar trebui sa aiba macar 3.0 Ghz happy

12 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

Chiar crezi ca se merita? (220 mil lei vechi). Chiar daca ai bani. Dar, gusturile nu se discuta.

| vlad89c explică (pentru horia2012):

Nu planuiesc sa achizitionez racheta asta laughing m-am mirat cand l-am vazut cu asa specificatii si am zis sa ii mai dau share.

| horia2012 a răspuns (pentru vlad89c):

Ok. Mersi.

| AlexL28 a răspuns:

Ba...e ceva de capul lui laughing)
era fain totusi daca era Intel

| vlad89c explică (pentru AlexL28):

laughing) nu are Intel 4.7
nici pe Alienware nu gasesti asa ceva.

| AlexL28 a răspuns (pentru vlad89c):

Dar am observat ca in general procesoarele amd trebuie sa fie tactate mai sus ca si cele Intel ca sa faca fata la acelasi joc

| vlad89c explică (pentru AlexL28):

Da, dar ori cum jocurile se opresc undeva la 2.4 Ghz, deja la 3.0 Ghz nu ai jocuri care sa nu mearga iar la 5 Ghz, cat are asta... laughing

| AlexL28 a răspuns (pentru vlad89c):

Da, dar de exemplu la gta iv spune ca trebuie Intel core 2 duo 1.8 ghz pe cutie, eu am Intel core i3 2.4 ghz si uneori are pierderi de frame-uri, specificatiile minime nu garanteaza mai mult de 30 fps, deci un calculator bun ar trebui sa aiba macar 3.0 Ghz happy

| AlexL28 a răspuns:

L-ai testat?

| LilTunechi a răspuns (pentru AlexL28):

Bineinteles...toate windowsurile 8 sunt extrem de prost optimizate si aduc deficiente jocurilor in special dar si utilizarii normale...ala este o porcarie nu un windows

| PentruCaAutomobile a răspuns:

OS-ul e praf happy

| AlexL28 a răspuns (pentru PentruCaAutomobile):

Win 8.1 64 bit e foarte bun la jocuri

| PentruCaAutomobile a răspuns (pentru AlexL28):

Win 8.1 are scoruri mult mai mici in Benchmark-uri ca Win 7 sau Win 8(.0). Si nici nu arata bine pe un PC, a fost facut in special pentru laptop-uri si tablete.