| Fuckin-Battlefield a întrebat:

Ce ziceti de internetul -vodafone.modem,e bun? as vrea sa imi iau laptopul la tara.si ma gandeam sa imi iau.preturi? si alte variante mai bune eventual.mersi >anticipatbig grin

6 răspunsuri:
| CoryCorina a răspuns:

Am eu daca il soliciti prea mult se mica prost si nu merge...pret depinde de viteza si alea eu dau 8o lei pentru nu stiu cat, dar nu e chiar asa de merit acum na depinde si de tine pe ce lucruri intri ca daca depasesti cota de acolo nu ca se opreste dar merge incet si...

| cornel a răspuns:

Da e bun are dirigu meu vine cu el la scoalahee hee si ii merge binehappy

| christina1370 a răspuns:

Nu stiu sigur cat de bun e... oricum modemul costa 139, 99 lei, si in plus trebuie sa mai si incarci minimum 5 euro ca sa poti intra. Nu mi se apare rentabil. Mai e o reclama, daca ai vazut, de la cosmote, cu un tip care se uita la un meci live undeva pe munte. Asta mi se pare mai ok. Abonamentul pe luna incepe de la 7. 99 euro, in timp ce la vodafone dai 5 euro pentru o saptamana doar. si ai si viteza mica.
Incearca la Cosmote:)
bafta

http://www.starszone.eu/membrii.php?id=6182
xoxo

| aLaLa a răspuns:

Modemul Vodafone nu se potriveste la orice fel de laptop. Cel putin asa am inteles si nu mi-a facut o impresie pre buna.

| ionik_1763 a răspuns:

Eu in momentul asta sunt pe laptop si am modem de la Vodafone... pot sa spun ca sunt foarte multumita de el.Trebuie sa astepti un pic 5-10 minute sa se realizeze conexiunea si sa pui modem-ul undeva in apropierea unui geam sau la o legatura cu exteriorul.Am si modem pe Orange dar mie nu'mi merge absolut deloc. Odata am reusit dar mi-a picat imediat.Eu zic ca e OK modem'ul de Vodafone...Acum depinde de tine si de asteptarile tale.Astept sa'mi spui ce te'ai hotaratwinking. Am vazut ca e la moda sa intrebi:funditawinking big grin

| sinblade27 a răspuns:

Daca nu ai acoperire 3g viteza o sa fie jalnica informeaza-te de acoperirea 3g la vodafone altfel o sa ai banda limitata la 400k