Daca ai nevoie pentru apartament/casa, te poti uita la Magnat Supreme 2000 (atentie, pretul este pe bucata). Au cam ce am presupus eu ca urmaresti tu la o pereche de boxe: presiune sonora mare, bass bubuit. Ca amplificator recomand Harman Kardon HK 6800 (il gasesti pe okazii.ro la 1100 Ron, pentru ca ofera o putere foarte mare in 8 ohmi si mai are si o rezerva de putere in cazul in care chiar vrei sa surzesti.
Daca ai impresia ca amplificatorul e prea scump, poti oricand sa schimbi combinatia pe Magnat Supreme 1000 + amplificatorul de mai sus, sau Magnat Supreme 2000 + un amplificator mai ieftin (cauti pe okazii.ro Harman Kardon, Denon din anii 90 - 2000 cu putere mare pe canal in 8 ohmi).
Receiver-ul este scump si prost, iar boxele ieftine dar si mai proaste. Daca vrei mult zgomot (inclusiv bass presupun) cumpara boxele si orienteaza-te catre un amplificator (atentie, nu receiver) pe piata Second Hand. In felul asta scapi mai ieftin, rezultatul fiind acelasi din cauza boxelor.
Pai lasa-mi tu niste ex de amplificatoare aici sa le vad si niste boxe bunicele
Pai daca ma apuc sa recomand scule fara sa stiu macar ce asteptari ai tu de la ele sau de ce buget dispui, o sa incep sa recomand ce mi se pare mie ca suna bine, iar relatand la achizitia pe care vroiai sa o faci initial, tie sigur nu-ti vor placea.
Spune un buget, ce fel ai vrea sa sune sistemul sau ce muzica asculti si apoi pot sa-ti recomand ceva potrivit.
Pentru muzica de petrecere asa un buget 30 de mil asa vrea un amplificator si niste boxe profesionale ceva
Daca ai nevoie pentru apartament/casa, te poti uita la Magnat Supreme 2000 (atentie, pretul este pe bucata). Au cam ce am presupus eu ca urmaresti tu la o pereche de boxe: presiune sonora mare, bass bubuit. Ca amplificator recomand Harman Kardon HK 6800 (il gasesti pe okazii.ro la 1100 Ron, pentru ca ofera o putere foarte mare in 8 ohmi si mai are si o rezerva de putere in cazul in care chiar vrei sa surzesti.
Daca ai impresia ca amplificatorul e prea scump, poti oricand sa schimbi combinatia pe Magnat Supreme 1000 + amplificatorul de mai sus, sau Magnat Supreme 2000 + un amplificator mai ieftin (cauti pe okazii.ro Harman Kardon, Denon din anii 90 - 2000 cu putere mare pe canal in 8 ohmi).