| nikoleta93 a întrebat:

"Cea mai noua versiune Skype!

Skype este un program gratuit si simplu ce iti permite sa suni si sa vorbesti gratis cu oricine din lume"

asa scrie pe un site am luat programu dar nu stiu sa il folosesc, cine ma ajuta si pe mine sa il folosesc, sau cine mai stie un program in genul asta? fundita

4 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Copilas, skype e exact un messanger. Iti faci cont ca la yahoo mesanger si te loghezi exact la fel, iti bagi pretenii in lista exact la fel. Spor la treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care este de fapt cea mai noua versiune?

| vika16 a răspuns:

Io ma folosesc de acest program aproximativ un an si cred ca e mult mai util si usor de folosit chiar si decit messul. acesta are o lista ce include toate contactele tale care usor le poti conecta pe un singur clip pe numele acestora apoi skrie mesajul tau. daca vrei sa suni pesoana respectiva cu sau fara video faci acelasi lucru, apeshi clik pe el dupa care este skris cu verde "suna" si "suna cu video" deci iti alegi la dorinta. comun cu mesuul acesta are spatiu pentru status sus in stinga unde scrii si sp prietenilor tai despre dispozitia ta. Deci, poati folosi mai multe servicii numai la un singur klik de stinga pe un contact din lista, prekum: blocheaza, vezi profil etc. daca dorestimai multe informatii sau intimpini greutati poti sa imi scrii pe id de mess: vicky.cool34 BAFTA