| Onutsu a întrebat:

Ceau, am o problema nu merge id-ul de mess, si mai am un id gol care nu il stie nimeni facut recent si nici ala nu merge, dar in schimb merge un alt id al meu. care stie care e problema? sau care ma ajuta cum pot sa "fur" id-urile de pe id-ul care nu merge? astept raspuns urgent.

4 răspunsuri:
| Onutsu explică:

Pai am verificat ca poate e schimbata parola, dar nici gand, deoarece eu aveam un ID GOL facut recent, nu stia nimeni de el, si pe iD-UL de care nu stie nimeni nu merge parola, nu are cum sa gresesc pentru ca aproape mereu folosesc aceleasi parole.pfff.macar sa i-au niste id-uri de pe el, foarte importante! nu stie nimeni? funda

| maryellen91 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat si am intrat de pe un alt mess si a mers si nu mai putem intra pe el de vreo 2-3 luni ca imi zice ca am gresit parola! incearca sa il spargi dai parola uitata si bagi daca mai stii chestilea alea care ti le cere ex numele animalului sau ce ai bagat u cand ai facut id-ul

| criisz a răspuns:

Deci, este id nou. Esti sigur sa ai finalizat actiunea de creare a adresei? Parola si id-ul ti le amintesti perfect?
In mod normal atunci cand te conectezi la messenger si intervine o problema, ti se indica automat ce nu este in regula. Ai citit ce scrie acolo?

| GeOrGiAnA00 a răspuns:

Verifica tasta caps lock sau poate ai scris gresit parola funda plzzz