| coolgeo98 a întrebat:

Cei care au facebook,pot raspunde...
La o poza sau postare vreau sa interzic sa o vada o anumita pers., stiu cum se face, doar ca ma pune sa setez ca DOAR prietenii sa vada acea postare in afara de cel pe care i-am scris numele. Eu vreau sa mi vada toata lumea poza in afara de pers. respectiva.

Sper ca a ti intele!
Se poate? Cum fac?

Funda! pentru cel mai coerent si repede raspuns

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Asta nu se poate face.

14 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Poti sa faci asa: deschizi poza, dai Edit, dai pe Edit album privacy, dai click langa Privacy, apare acolo ''Custom'', si apare ''This people or this lists:'', dai click langa asta (o sa vezi tu), apoi dai pe ''Specific people or lists''. Scrii numele persoanei careia vrei sa ii arati, si gata.

Sper ca ai intales.

O zi buna!

| coolgeo98 explică (pentru MasterOfDisaster):

Poti sa spui in romana, ptc eu am facebook-ul in romana si unde gasesc edit?

Si...n ai mai inteles o chesti. stiu cum se face sa nu vada o per. poza dar ca sa fac chestia asta dupa imi pot vedea doar prietenii postarea sau poza si eu vrau ca toata lumea, ma poti ajuta? zi te rog in romana

Nu gasesc edit album privacy

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru coolgeo98):

Ai id de mess?

Nu intru pe id

Deci.
Deschizi poza. Putin deasupra casutei unde poti scrie comentarii iti apare ''Tag photo'', si langa tag photo e ''Edit''. Cu creionul ala langa cuvant.
Dai pe ''Edit''. Apoi, o sa iti apara sa poti baga descrierea, cu cine ai fost, unde, data. Dedesubt trebuie sa iti apara Cancel, mai la stanga ''Done editing''. Tu dai click mai la stanga de ''Done editing'', adica acolo unde sfrie ''friends''.
O sa poti selecta mai multe, ''friends of friends'', ''friends'', only me'', tu dai mai jos de ''only me'', adica pe Custom.

Dupa ce ai dat pe Custom, iti apare '' Share this with'', acolo nu scrii nimic.
Mai jos vezi un X rosu, si scrie ''Don't share this with''. In casuta aia scrii numele persoanei, si ea nu va vedea poza respectiva big grin.
Daca nu intelegi, iti mai epxplic big grin

Eu nu vreau sa vada poza
Vreau sa N O VADA

Da, exact asta vei face daca faci ce ti-am spus. Numele persoanei care il scrii acolo nu va vedea poza.

Faza este ca stiu chestia asta dar daca dau save doar prietenii pot vedea poza(in afara de cel selectat), eu vreau ca toata lumea s o vada (in afara de cel selectat)

| coolgeo98 explică (pentru coolgeo98):

Scuze ai inteles bine dar tot doar prietenii pot vedea(in afara de cel selectat), eu vreau sa o vada toata lumea(in afara de cel selectac)

Am inteles, sti am tot ce mi ai zis tu. oricum iti dau funda pentru ca te ai straduit

Asta nu se poate face.

Răspuns utilizator avertizat