Multa documentatie citita, multa cautare cand am intampinat o probleme, citit forumuri de specialitate si nu in ultimul rand Google. gasesti tot ce vrei sa inveti acolo
Ok dar imi zici si mie o sursa un forum ceva unde pot sa mai aflu chesti importante...
In primul rand trebuie sa-ti placa. Explorarea de noi programe, doar pentru ati satisface curiozitatea.Multe videotutoriale si multa rabdare.Renunta la retelele sociale pentru a te perfectiona in asa ceva, astfel vei avea foarte mult timp.
IT sau PC sunt domenii vaste. Ca si ceilati de mai sus iti recomant forumuri de specialitate si tutoriale (atat video cat si text), dar iti recomand sa iti alegi inca de la inceput un domeniu principal pe care sa te axezi (programare, depanare, design, software, hardware, networking, etc)
Design daca se poate sa-mi zici si mie cu ce se ocupa
Pai uitandu-te pe net, normal. De exemplu te uiti la specificatiile unui calculator, trebuie sa stii tot ce scrie acolo, sa stii ce inseamna, sa stii componentele calculatorului si despre fiecare in parte(in general, nu la un calculator anume). eu inainte sa imi iau laptop, ma uitam zilnic numai la laptopuri... exista multe site-uri care te tin la curent cu noutatile in tehnologie: cnet.com, theverge.com, gsmarena.com,etc
sakurabutterfly întreabă:
alleluiaah întreabă: