Eu am folosit multe programe de ..curatat erori sau mai bine zis de optimizat sistemul si Advanced SystemCare mi-a placut cel mai mult.Este free si pentru activaraea pro pentru a avea si alte beneficii gen repararea Win se gaseste destule seriale pe net.Se activeaza cu internetul dezactivat.
Dar de unde codul-cheie pentru Advanced System Care PRO pentru a putea fi activata? Va da cineva gratuit?
Da,se gaseste pe net daca scrii pe Google: Serial Key for Advanced SystemCare 9 Pro. Dar scrii exact ce advanced ai luat, 8, 9 sau altele. cand copii serialul, dezactivezi internetul si ii dai paste in locul unde trebuie sa scrii seerialul si apoi activezi. daca iti zice ca nu ai conexiune la net, conectezi netul si faci din nou operatia.
Da,am gasit! Multumesc frumos!
Program de reparat erori la care? Pentru tot sistemul PC folositi programul,, Microsoft Fix IT"!
Da pentru tot sistemul
Si cum il fac sa le repare?
Descarca,,Microsoft Fix it Center" de pe www.softpedia.com sau de pe www.fix-it-center.en.softonic.com! De acolo vei gasi solutii si reparatii pentru toate problemele din calculator!
GeorgeGabriel întreabă: