Incearca VLC, le deschizi in paralel si BS si VLC sa vezi ca e o diferenta la calitatea imaginii. E mai intens la culori VLC-ul.
Cel mai bune playere sunt KMPlayer si MediaPlayer Clasic, asociate cu K-lite Codec! Altceva mai bun nu se "ezista"!
Sunt obisnuit cu bsplayer si nu cred ca play-erul face diferenta ci inregistrarea/captura.
Folosesc bsplayer pro si fata de cel free nu prea am vazut vreo diferenta (la play)dar poti incerca asta:
http://videotutorial.ro/......ial-video/
Ma bag si eu in seama.
Recomand K-Lite Codecs, are tot ce trebuie, ca jucator are Media Player Classic.
Daca este sa aiba vreo problema, problema ar fi ca la unele wmv se va intepa atunci cand incerci sa sari peste cadre, nu sunt sigur de acest lucru deoarece in ultimele versiuni de K-lite nu am observat acest lucru.
Media player classic (MPC) are o multime de setari, la fel ca celelalte programe dar cu setarile initiale este foarte frumos ca aspect si comenzile sunt usor de inteles si invatat.
Cel mai bun este PowerDVD Platinum. Ai toate optiunile dela filme HD la Filme 3D doar cu ochelari deia din hartie. funda? :*
anonim_4396 întreabă:
teoo întreabă:
freescape04 întreabă: