Cnfigurația e ok.Ce nu apare aici e latența memoriei, FSB-ul, versiunea de BIOS și ce placă de bază are. Ceea ce nu am văzut la nici un calculator cumpărat din magazin că apare; și la unele desktop-uri am întâlnit și plăci de bază no name sau biostar, de aia nu scria în specificațiile tehnice ce placă de bază avea, de bună ce era.Succes
Http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SM/#overview avand caracteristicile mentionate sus
E super, totusi era mai bun daca ar fi avut de la 3 GB Ram in sus si vezi ca laptopul sa detina Windows 7 Home Premium sau Windows 8.Iti recomand ca laptopul sa fie de marca Sony sau daca iti permiti Apple, dar daca nu iti permiti unul de aceste marci cumpara un Compaq sau nu Toshiba
Da ce? . Cumperi un MacBook?
Sti ce performant e, e totul in regula cu el, poti sa-l cumperi, dar da-mi si mie un link sau un nume desprelaptop, ma intereseaza. Funda?
Salut, personal cred ca laptop-ul pe care l-ai descris aici este foarte perfomant.
Ca sa intelegi si ca sa ma intelegi. Poftim aici informatie despre Nvidia Optimus - http://www.pcmhz.com/......l-tuturor.
Placa video: NVIDIA GeForce GT 630M
.