Laptopurile sunt mai stabile pentru ca au componentele facute sa functioneze unitar, pc-urile sunt facute exclusiv din componente separate, doar cele realizate de o firma anume gen Alienware, Dell, IBM sunt mai "inchegate". La pc poti lua o placa video si o muti in altul, ai inteles ideea. Era o vreme cand cumparam pc-uri de la Fugitsu Siemens, chiar daca erau slabe ca recvente/capacitate, erau stabile pentru ca intreaga unitate era realizata sub o singura companie.
Sti eu lucru ca pfa dar sincer ma enerveaza calculatoarele numa probleme am cu el aiurea, in scimb cu un laptop nu prea extrem de rar, cred ca am sa renunt la ele de tot, m-am saturat de ele, sincer vorbesc serios 90% din cazuri au probleme in scimb la laptpo nici macar 5%, am acut analiza pe 2 ani de zile, mai bine fara ele decat cu nervi
Depinde pentru ce iti trebuie. La gaming, desktop ii da clasa unu laptop. Chestia e ca daca iti cumperi un pc din piese noi, care se potrivesc, ai sanse mici sa se strice pe partea de hardware, mai ales ca acum te ajuta si tehnologia si windowsul mult mai stabil. Am avut un PC care avea hard-disk P-ATA si CD-ROM tot P-ATA, sa vezi ce chin era daca mai voiai sa adaugi un hard, deseori si asa nu recunostea BIOS-ul componentele existente, trebuiau mutati jumperii pe alti pini, ma rog, o nebunie. Acum ai harduri SATA, cele mai multe se seteaza automat iar windowsul 8 e mult mai stabil decat xp. Mai sunt probleme, destule, de exemplu daca vrei sa treci de 8 pe 7 sau de pe 7 pe xp. Ma rog.
Uita-te de exemplu la asta, e o frumusete: www.youtube.com/watch?v=vXbB3bNZv1s
Chiar daca imi da mai multa bataie de cap, eu prefer pc-ul. Plus ca un laptop e mai scump. :D
"90% din cazurile care le-am avut cu probleme sunt de vina calculatoarele"
In ce sens? Cum adica?
Probabil cauzele sunt din cauza surselor ieftine!
EzioAuditoreDaFirenze întreabă: