anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ciao am o chestie la placa video in BIOS trebuie sa fie pe PCI sau AGP?(MENTIONEZ CA PLACA NU ESTE ONBOARD SI PLACA DE BAZA ESTE DE TIP AGP)SI de ce in calculator imi gaseste ati radeon... si ati radeon secondary... (placa este ati radeon 9550 series 128 mgb )driveri nu-i gasec deloc trebuie sa instalez win cu driver automat)dar acum am gasit unulcu driver ydentifier dar la trine la grafici de slow(nu very slow) in sus culorile se vad verde cu galben ffff stralucitor si nu se diferentiaza nimic iarba sau backgroundul. abia merge la grafici minime (inainte mergea bine la grafici maxime). cd cu win nul mai gasesc ma poate ajuta cineva ce sa fac in bios sau unde o fi problema de net framework de la update sau de unde(mentionez ca am instalat direct x 10 si nvidea phisX pentru trine dar tot nu merge)ma puteti ajuta va rog?

Răspuns Câştigător
| deeDEE1269 a răspuns:

Daca ai scrie calumea sa inteleaga si omu problema ta tear intelege. Tias recomanda sati schimbi placa de baza daca ai finate am avut si eu un pc cu placa video incorporata si e nasta mi-am schimbat-o

0 răspunsuri: