Depinde de care iPod Shuffle vorbesti. Sunt doua modele : cel fara ecran cu butoane doar la casti, si cel doar cu butoanele clasice iPodurilor dar fara ecran.
Faptul ca atunci cand acoperi cele 4 gauri de pe casti se aud mai puternic este ceva tipic castilor de la Apple, daca nu chiar castilor in general. Insa se pot auzi incep datorita iPodului in sine (spun "poate" pentru ca nu stiu cat de incet te referi ca se aud). Apple a inceput sa implementeze un Volume Limit majoritatii modelelor de iPoduri. Din moment ce iPod Shuffle nu are un ecran, poti seta Limita de Volum la maximum din iTunes (incearca acest ghid : https://discussions.apple.com/thread/1305521?start=0&tstart=0). Sper sa te ajute. Bafta
Daca doresti un volum puternic muzicii tale poti incerca alt tip de casti. Dupa parerea mea, descrescator de la mai bun la mai slab ar veni astfel :
1. Casti In-ear (ofera un sunet foarte clar, sunt comode, portabile si de obicei, datorita apropierii fata de timpan se aud foarte tare)
2. Casti Over-Ear (de obicei sunt foarte puternice si ofera un sunet foarte puternic si clar)
3. Casti Ear-Buds (cele pe care le ai si tu si cele mai gasite pe piata care au o putere echilibrata)
Comparativ cu tipul castilor tale, atat castile In-Ear cat si cele Over-Ear (cele de iarna care acopera urechile) sunt superioare in volum. Iti recomand o pereche de casti de la Beats by Dr. Dre modelul Studio.
Insa dupa cum am mai spus, volumul incet poate depinde si de iPod.