Pai,eu tocmai mi-am luat unul, si ima place la nebunie.grafica nu-i cine stie ce, adic as putea spune ca e mai buna ca modele anterioare, In legatura cu 3d-ul, iti ia cam 4 ore(ata m-am jucat in continuu)sa te obisnuiesti, am pus 3d-ul la minim, dupa aia am inceput sa-l dau mai sus.Deci,eu li ta-si recomanda, mi se pare mai bun ca psp-ul(am si psp
In legatura cu grafica, e cam la fel ca pe psp, poate mai buna datorita 3d-ului.Pe net e mai rapid ca pe psp(si vrowserul,care e opera,e mult mai placut decat cel al psp-ului,care e cam complicat),deoarece incarca doar zona in care te uiti, pe cand psp-ul incarca toata pagina, ceea ce ia o vesnicie.Pe psp nu te poti uita pe youtube, dar il poti decoda.pe 3ds se va face un update in care o sa instaleze un "youtube channel".In rest e cam ca pe psp...nu poti sa adaugi Romania(pe niciunul),deoarece nu merge nici netul,nicic updateul,nici Nintendo eShop,dar il pui pe UK, si merge cu brio(in afara de Nintendo video si eurosport, dar nu-s f. importante)