Ciudat. Vezi ca ceva nu ai isntalat corect. Pe a8 5600 k the run pe rezolutia aia trebuia sa mearga undeva pe high.
De ce ai nevoie, că poate nu se aplică exclusiv la brand, și ceva îmi spune că te pot ajuta.Succes
Ei bine, cica sistemul este pentru gaming dar cum se face ca eu nu pot sa joc nfs the run decat cu rezolutie 1280x720 si detalii minime, de prototype 2 nu mai vorbesc, imi vine sa ma dau cu capul de unitate.pe eMAG am vazut ca ceilalti sunt multumiti si ca nu au nici o problema. daca ii adaug radeon hd 6670 se misca mai bine sau am primit eu o unitate cu probleme?
Nu mai fura jocurile sau fură-le cu cap și totul va funcționa.De multe ori sistemele din magazine sunt cică doar de gamming, că de fapt adevărul e altul.Ăsta e riscul achiziționării unui sistem preasambalt.Dacă vrei un gamming station real atunci mai bine unul făcut din piesela care ți le dorești tu. Dacă nu deții cunoștințe poți alea cu încredere la consultanții în IT, ei te vor ajuta cu profesionalism.Succes
Ciudat. Vezi ca ceva nu ai isntalat corect. Pe a8 5600 k the run pe rezolutia aia trebuia sa mearga undeva pe high.