| ariana10 a întrebat:

Cine are telefon LG KS360 imi puteti spune ce trebuie sa contina pachetul in care se livreaza telefonul?

Răspuns Câştigător
| cd92 a răspuns:

Si nu ai? Daca iti lipseste CD-ul du-te cu telefonul de unde l-ai cumparat si spune ca doar atat continea pachetul era fara CD
Incearca sa iti cumperi un Card Reader, scoti cardul de memorie din telefon il bagi in card reader, card reader-ul il bagi in USB si faci transferul fisierelor pe care le doresti

14 răspunsuri:
| blue29 a răspuns:

Si eu am un Lg Ks360 si am primit in cutie, telefonul si bateria, casti, cablu de date, incarcator si manual de utilizare. Cd nu iti trebuie pentru ca nu este necesar sa instalezi in pc nici un soft deoarece pc-ul iti recunoaste telefonul ca pe un stick. Ca sa conectezi telefonul la pc si sa faci trasnsfer de date procedezi prima data asa: la telefon mergi in meniu-conectivitate-conexiune usb si apoi alegi optiunea salvare masiva si dai ok. Acum intruduci cablu in pc si telefon si pc-ul il va detecta automat. Daca ai si card la el il va vedea ca 2 stickuri (unul telefonul, si altul cardul de memorie). Faza interesanta este ca poti transfera pe card fisiere nerecunoscute de telefon, gen instaluri, filme, ...si il poti folosi ca pe un dispozitiv de backup dar este si card pentru telefon in acelasi timp.

| miricutza a răspuns:

Normal orice telefon care se livreaza ar trebui sa contina cablu de date, casti, incarcator manuale si o husawinking (dar nu la toate tel se adauga husa si cablu de date) probabil si de aia intrebi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti lipseste du-te la ei ar trebui sa iti dea un CD cred, merit o fundita pentru asta nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu. ei si michal jackson? te rog... e de domeniul trecutului acum.scuze dar nu am telefonul ala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie cd de instalare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CONTINE casti, cablu de date si inacarcator si card si stic eu am telefon si e super marfa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un jaf de telefon. Intr-adevar se livreaza fara CD. Spuneti ca nu trebuie... dar cum faceti sincronizarea agendei telefonice (salvarea agendei pe PC), a mesajelor, etc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multe

| ariana10 explică:

Ma poate ajuta cineva?

| ariana10 explică:

Ms dar aceleasi lucruri le contine si pachetul meu dar cu toate astea nu pot sa descarc din telefon in calculator cu ajutorul cablului USB si am inteles ca trebuia sa aiba la el si un CD de instalare

| ariana10 explică:

Ms deci trebuie sa ma duc sa le spun ca nu am CD...

| ariana10 explică:

MERITI 3 dar nu pot sa iti dau decat una...

| ariana10 explică:

Am cablu de date dar nu am CD de instalare...