L-am folosit vreo 11 luni, stiu de ce e in stare si il recomand tuturor.
E cu mult peste XP.
Sa ai cel putin 1gb ram si-ti va merge chiar mai bine decat pe xp, cu tot cu 1gb ram(merge si pe 512 dar...)
Am varianta x86(x32).
Mult peste Vista. A durat 20 min pe ceas instalarea (formatare hard disk, partitionare, instalare). Tot in astea 20 min a recunoscut singur componentele, nu a fost nevoie sa instalez eu niciun driver (sa'l tii conectat la net, altfel nu vad cum ia driverele singur).
Incarca mai repede ca Vista, n'am parte de toate erorile de atunci, compatibil cu tot ce am avut nevoie sa instalez... fara griji.
Daca nu ai resurse suficiente foloseste XP, in niciun caz vista.
Salut. Eu fol win 7 din cauza sotului meu caruia ii place mai mult decat xp-ul. Dar daca ma intrebi pe mine, win 7 prea e "pentru prosti" si ma enerveaza ca imi confirma fiecare rahatzel, sau ma intreaba de fiecare data cand ii dau o instalare. Sotului meu, insa, ii place sistemul asta "user-friendly". Chestie de preferinte si cu asta.
Grafica e inregula siu nu iti trebuie nici un alt driver dar eu prefer XP fiecare cu preferinta luiui avantaj si dez avantaj au toate
Salut! Eu folosesc Windows 7 cam de cand a aparut varianta RTM, si sunt f multumit de el. Precizez ca nu am folosit Vista niciodata, nu m-a atras, si am trecut de la XP la 7, si sincer nu-i duc lipsa la XP. Totul mi se pare mult mai usor pe 7 decat pe XP, dar recunosc ca in prima saptamana imi venea sa arunc pe geam 7-u si pe cine l-a inventat si sa trec inapoi la faimosul XP. Dar am rezistat si acum chiar nu ma mai pot intoarce la XP.
Da cu drivere-le de la placa de baza cum lea-ti facut ca nu sunt decat pentru xp sh vista
:d
Am windows 7 pe un desktop si un laptop.Merge exemplar. Poate la inceput ti se pare un pic ciudat, fata d XP (nu vorbim de vista care dupa parerea mea a fost un rateu) - ma refer ca nu vei gasi la fel de usor ceea ce cauti, si poate pare un pic greoi - dar te obisnuiesti repede.Sigur vei realiza ca nu ai facut o greseala (eu am mai lasat un desktop p xp, pentru orice eventualitate, si inca unul p Ubuntu - fiecare cu ale lui ).
Windows 7 este super bun. foloseste putin mai mult ram ca xp dar tot e cel mai bun.eu ieri mi-am cumparat 2 placi RAM de 2 gb(in pc avem 2 de 1gb si 2 de 512 mb si am zis sa le inlocuiesc palea de 512 cu unele de 2gb) dupa ce mi le-a adus curierul le-am bagat in PC pe amandoua dar in loc sa imi arate ca am 6GB ram imi arata 3.25 am intrebat un prieten si mi-a zis ca XP nu vede decat 3.25 maxim si asa ca mi-am bagat windows 7 si acu ramu mil vede + ca mi se pare mult mai bun si in alte lucruri.