Dal dracul de prost.Nu ai vazut cum si-a luat o sticla de apa in cap si cum s-a lovit de o usa de sticla si a inceput sa planga ca un copil.
Nu chiar, nu am vazut! Si da-tsi terog seama la vorba.Si tie poate iti place alt cintaret.Dar fiecare are gusturile lui.Si apropo cu ce ocazie ai intrat la intrebarea aceasta? Numai ca sa-l numesti prost? Doar nu esti fan? nu-i asa?
Get a life!
Asculta muzica adevarata (Bon Jovi, Metallica, Led Zeppelin, Godsmack etc.), nu porcarii d`astea!{Hai, sariti cu "STUPID"}
Sunt un mare fan Justin Bieber! Arata bine si canta superb! Vrei sa te adaug la prieteni?
Lala2345 are dreptate, lasatil in pace nu maiinjurati si alte chestii de genu! Ati auziti? Ca doar nimeni na spus ca trebuie sa va placa, doar nu mai spuneti si srieti rautati din astea!
Sunt mare fana de JB pe 14.4. 2013 ma duc la el la concert de abia astept iiiii
Da sunt fan Justin dar nu sunt obsedata de el! cred ca este dragut si are o voce super
Da sunt fan Justin Bieber nu sunt obsedaata dar sa fiu sincera imi place cu arata si cum canta .
PS celor care nu va place Justin Bieber nu mai trimiteti mesaje de genu "dal dracu " si abureli de acest fel
Nu sunt fan.....eu sunt a true belieber! cum sa nu il iubesti pe justin?! e o crima!
Il ador.E cel mai dragut baiat care l-am vazut in veatsa mea.Nu pot reda prin cuvinte dragostea fata de el.I love Justin.
Blackberry^^ întreabă: