1. the saboteur
2. pes 2011
3. fifa 2011
4. gta 4
5. mafia 2
5. call of duty
6. test drive unlimited...
hai si baga-te la un COUNTER-STRIKE cu mine
Aveti dreptate nu am dat prea multe detalii.Imi plac apropae orice gen de jocuri mai putin nfs-urile care de la o vreme sunt din ce in ce mai plictisitoare si cam fara sens.Pana acum am jucam cam asa:Fifa 11 (mai joc online din cand in cand), Black Ops(destul de bun dar foarte scurt), Dirt 2( interesant dar de la o vreme...), Modern Warfare ( bun ), Modern Warfare 2 (bunicel dar scurt), Mafia 2 (super joc extrem de scurt), Bad Company 2 (bun), F1(interesant), X-Men Origins - Wolverine (bun dar am ajuns la o misiune unde m-am blocat)...
Cam astea le-am jucat, Pes si Cs nu imi plac.
Mi-a placut extrem de mult mafia 2 daca stiti ceva jocuri de genul dar in afara de Gta.
Fi-ti si voi mai expliciti in mesaje... Ce genuri de jocuri iti plac? Mie, placandu-mi sportul, mi-am cumparat FIFA11, si da-i bataie la jocuri online , unde stau cu orele... Ti-as recomdanda Mafia 2, Bioshock 2: Protector Trials, Metro 2033 si ar mai fii Call of Duty 7 ( Black Ops ) --> de acestea nu prea ai cum sa te plictisesti
Daca ai un calculator FOARTE BUN cauta pe net GOD OF WAR 2 PC EMULATED ala e pentru ps2 da il poti juca pe calc daca il iei asa cuma m zis eu...cerinte...foarte mari
TheDarkMita întreabă:
anonim_4396 întreabă: