| alyandra_5005 a întrebat:

Cine imi poate spune care este cel mai tare telefon cu touch(dotat cu tot ce trebuie adica sa fie finut la poze sa poti edita sa ii faci tot felul de chesti la fata etc)dau mega funda big grin big grin

Răspuns Câştigător
| Bibi16 a răspuns:

Pai iti recomand smarphonul Lg Optimus One,
Poti descarca aplicatii si sa canti la chitara clasica si electrica poti juca jocuri cu masini si snowborduri in care de deplasezi miscand telefonul.
Face niste poze super.
Ti-l recomand.

15 răspunsuri:
| Kesha1428 a răspuns:

Nokia

| Gdeni a răspuns:

Ala nou LGwinking de face reclama la tv laughing ala mai subtire ca tamponu laughing

| ynna93 a răspuns:

Eu imi doresc mult un Nokia n97

| anda_1885 a răspuns:

Mie mi s-a parut HTC Desire cel mai potrivit din aceste puncte de vedere. Si are si un format placut.

| misteralexutzu a răspuns:

I-phone4, LG-urile is bune la editat, depimde si ce iti place si Nokiau-rile is bune

| AlexAlex_2025 a răspuns:

Clar Samsung galaxy S2 si iphone 4.Aceste 2 telefoane sunt cele mai bune la momentul de fata

| Anonim2938 a răspuns:

Iphone-ul este cel mai bun tel cu touch, iar apoi Samsung galaxy S:X Amanandoua sunt foarte bune! Fundita/:*

| Anonim2938 a răspuns:

Iphone-ul este cel mai bun tel cu touch, iar apoi Samsung galaxy S:X Amanandoua sunt foarte bune! Fundita?

| lorenica12 a răspuns:

Iphone 4. e cel mai tare. funda?

| Leiutzza a răspuns:

Aplle
Samsung
Nokia
Lg

| ElEnNnUtZzZa a răspuns:

IPhone3gs til recomand este potrivit cererii tale

Apache
| Apache a răspuns:

Samsung galaxy 2!

| ionutzuck a răspuns:

Samsung galaxy s2 e cel mai bun telefon la ora actuala http://www.emag.ro/......0GalaxySII

| Snowstormm a răspuns:

Htc HD2 cel mai bun telefon ever!