Pai poate s-a blocat.deoarece sunt prea multi utilizatori iar cei de la mess mai sterg din id-uri care vad ca nu mai fac multa activitate.sau parola este schimbata.
Funditzsa?
Doamne ce va invartiti atat, e simplu dai I forgot my password. jos si o sa iti puna acolo intrebarile care leai pus+rasp cand ai facut contul si dupa poti schimba parola in alta. Cam atat Salut
Asteapata putin sau dai restart...il blochezi daca incerci prea mult. sau schimba parola din mail de acolo
Pey daca il ai de mult.ori messul ti la sters. stii aia de la compania yahoo messanger.ori a expirat.ca fratele meu a avut un id vechi si expirase desi era bine id si parola...asta cred eu
Mi s-a intamplat si mie...ti-a spart un "deshtept" parola si ti-a schimbat-o.cred ca trebuie sa incerci sa vb cu ei...eu asa am facut.sau sa te duci sa raspunzi la intrebari pe yahoo si sa ti-o schimbi tu. sper sa te ajute
Buna cineva a mai incercat sa intre pe id tau si a bagat parola incorecta si a incercat de prea multe ori si s-a blocat ca sa il deblochezi intra pe google pe mailul tau si pune parola acolo si se va debloca daca nu merge inseamna ca cineva tia schimbat parola
Poate cineva a vrut sa scrie parola ta si ti-a blocat id.sau u ai scris-o de mai multe ori gresit.ar trebui sa-ti faci alt id ca nu ai alta optiune. sper ca te-am ajutat
Poate a intrat cineva si ti'a schimbat parola...Incearca sa rescrii emailul si parola la Yahoo Mail sa vazi daca merge... Daca nu imi pare rau ca nu te pot ajuta
florinelaana întreabă: