Cele mai performante smartphone-uri la ora actuala sunt:
Iphone 5s, Samsung Galaxy s4 si HTC One
Patrick te contrazic...pe primul loc in topul celor mai performante telefoane se afla Samsung Galaxy Note 3 urmat de Samsung galaxy Note 2, Htc one, Iphone 5s, Samsung Galaxy s4
Eu am Samsung Galaxy S Duos e convenabil si la pret, dar totusi cele mai bune sunt : Iphone5, Samsung Galaxy S4, S3, dar eu nu iti recomand Iphone ( este el la moda dar daca il scapi o data s-a dus, dar poti sa il duci la reparat dar o sa te coste ceva ) Eu iti recomand Samsung galaxy de care vrei tu S2, S3, S4... Sper ca te-am ajutat Funda ♥
Samsung Galaxy S4 / Iphone 5s / HTC one
1.Samsung - este mai performan nu stiu de ce dar eu as spune ca este mult mai performant decat un iphone 5s de aceea il pun pe primul loc[nu voi enumera acum tot ce are in plus] si mai rezistent mi se pare mie
2. Iphone - cei de la Apple sunt foarte destepti Exemplu ca sa stii la ce ma refer: bluetooth- de ce sa nu castige un ban in plus? daca vrei sa trimiti nu stiu ce fisier unui prieten trebuie sa iti iei aplicatia "x" care costa un 3-4 euro[ vrei aplicatia aia? 3 euro pe cealalta o vrei inca 3 euro.]
3. HTC - nu stiu unde sa il pozitionez ca nu il cunosc
ce e mai sus e doar parerea mea va rog sa nu va aud cu nu stiu ce fel de comentarii
highestly întreabă:
Matterazzo_Dustin_1998 întreabă:
FloFlorentina întreabă: