Al meu nu este smart TV, este Samsung si am incercat o groaza de aplicatii. Nici una n-a mers. Trebuia spus si modelul. Poate ca exista ceva!
Daca nu e smart trebuie sa ai telefon cu IR si nu se prea mai fac de ceva vreme, eu am pastrat un S4 si am reusit sa il folosesc si pe un TV Orion foarte vechi si foarte ieftin si pe receptorul de televiziune digitala de la Digi
Ete fis, nu se fac? Eu am Mi 10T Pro, are. E telefon vechi de un an. Si cu siguranta gasesti si la multe modele de ultima ora.
Https://www.gsmarena.com/results.php3?nYearMin=2021&chkInfrared=selected
parca nu mi-as lua Xiaomi numai pentru IR, iar Huawei in mod sigur nu imi iau dupa ce nu mai au play store
Xiaomi nu iei doar pentru IR, iei si pentru raport pret/performanta foarte bun. Daca poti sa suporti spanacul ala de MIUI, deh. Eu incerc sa nu ma enervez prea tare, mai ales ca am fost foarte multumit cu Android One pe Mi A1 si acum pe 10T Pro trebuie sa ma impac cu MIUI-ul...
Da, deh, adevarul e ca urmatorul meu telefon o sa fie un Xiaomi, platesc degeaba ochii frumosi de la Samsung
Multumesc! N-am stiut asta!
Daca nu erau Xiaomi si altii, nu se apucau Samsung sa acorde mai multa atentie update-urilor software. Faza tragi-comica e ca la telefoanele cu MIUI, Xiaomi sunt cam jalnici cu update-urile. Daca ar fi sa ma uit doar la soft, cu siguranta nu mi-as mai lua vreodata Xiaomi.
Da, am auzit si eu, si ca, daca prinzi un update bun sa nu mai faci update, ca altfel nu se stie
Ei, nici asa. Update-urile noi contin mereu si update-urile de securitate de la Google. Buba e ca uneori trec si cate 2-3 luni fara nici un update, timp in care Google scoate de doua ori pe luna patch-uri.
Pentru a se putea folosi telefonul ca telecomanda, trebuie sa fie indeplinite urmatoarele 2 conditii:
1. Telefonul trebuie sa aiba montat un Led infrarosu (IR).
2. Trebuie sa fie instalat o aplicatie compatibila pentru telecomanda.
Daca unul din cele doua conditii de mai sus nu este indeplinita, atunci nu se poate folosi telefonul pentru telecomanda.
Deci sa înțeleg ca telefonul meu Samsung
Galaxy Note10 + nu poate fi folosit ca telecomanda. Apropo din ce cauza cei de la Samsung nu mai au Infra Roșu telefoanele produse de ei?
Se face ecoomie de piese.
Doar unele telefoane au IR.
Sunt si alte multe functii care nu sunt "plantate" pe orice telefon, doar pe cele specializate.
Daca televizorul este Smart, are LG aplicație.
Daca nu, merge doar daca telefonul tau are IR blaster. Ceea ce nu prea se mai întâmplă.
anonim_4396 întreabă: