| Paulutzu a întrebat:

Cine imi zice cum pot schimba parola la facebook? si la TPU?

Răspuns Câştigător
| Flaviius87 a răspuns:

Pentru facebook: te duci in bara de sus dreata la "Account" -> alegi ramura -> "My account" -> "settings" care este bifat oricum si al 4-lea rand este "parola"... apesi pe change - schimba si o schimbi!

7 răspunsuri:
| Kiddduu a răspuns:

Eu la TPU dai editare logare si la facebook merci la cont dau unde scroie numele tau sh dai in jos Editare Contwinking
Succes Sper ca te-am ajutat.

| Marghioalaa a răspuns:

La TPU dai la Editare date logare=>si ai in jos acolo, parola veche etc etc etcbig grin
Iar la facebook dai la Contul meu dreapta sus si dai la Parola si de acolo cred ca te descurciwinking
Succes

| Flaviius87 a răspuns:

Iar pentru TPU - apesi pe "Editare date logare" -> si gasesti sa editezi emailul si parola!
Bafta!

| tony98 a răspuns:

Pai la TPU intri la Editare Date DE logare si te duci la Editare Parola si la facebook intri la contul meu, setarile contului si dai la parola pe schimba.plz funda

| oompaloompa a răspuns:

La TPU ii dai editare date logare e chiar su vizualizare profil si la facebook ii dai schimba parola (funda?)

| jabiilord a răspuns:

Pentru facebook uite aici niste link-uri utile: http://www.tutorialepc.ro/linkuri-utile-in-facebook.html

| Roxanicabc12 a răspuns:

La Facebook (in stanga)scrie ``Contul meu``. Apesi acolobig grin. Dupa aia dai pe setarile contlui.winkingIti apare o pagina in care poti sa-ti schimbi si numele, parola si id.Dai pe parola si scrii un nouabig grinlove struckBaftawinkingbatting eyelasheshee hee

Întrebări similare