Netul de cartier de regula merge pe baza mac-ului placii de baza.Trebuie clonat mac-ul placii de baza a calculatorului, pentru ca sa intelegi mai bine intra pe site-ul Videotutorial.ro si cauti la "internet", o sa gasesti tot despre router.Succes!
Buna!
Pentru RDS, eu am folosit pana acum 2 router-e D-Link 524 si au mers exceptional.
Eu iti recomand sa iti iei un D-link 524 (merge si pe PPPoE, necesar la rds pe conexiunea noua).
Iar daca vrei securitate, scoate functia de alocare automata a IP-urilor ( sau o pui foarte restransa, de 2 IP-uri pe care le folosesti tu de fapt) si alegi alocarea IP-urilor dupa MAC. Si nu mai ai nevoie de nici o smecherie cu wireless parolat care iti scade viteza(nu simtitor, oricum o scade).
P. S (Ce mai stiu): Sa nu uiti sa-ti verifici sa ai la fel IP-urile si pe FIR SI WIRELESS. Daca speedtouch-ul este conectat la un port LAN al router-ului (si nu WAN), atunci folosesti router-ul pe post de switch wireless, normal nu mai trebuie sa dai ENABLE la DHCP pe ROUTER! Incearca sa setezi si manual ip-urile pe statii.
Bafta!
Ai facut setarile corespunzatoare? cele cu userul si parola de net? eventual cheama un prieten sa se uite el mai bine la router. O seara buna!