Inseamna ca PC-ul tau este depasit si nu s-au mai facut drivere pentru el. Imi pare rau!
Instaleaza "Adobe Flash Player" si apoi "Ma Config": http://www.ma-config.com/en
Apasa pe Start detection/Agent installation/Automatic Installation/. Va apare sa download-ezi fisierul MaConfig_Win.exe. Il download-ezi si apoi il instalezi. In acesta perioada nu inchizi pagina de internet. Dupa instalare dai iarasi "Start detection" si te uiti apoi in "My Drivers". Acolo vei vedea 3 categorii de drivere: verzi, cenusii si galbene. Cele galbene sunt neinstalate. Le instalezi. Cele verzi sunt mai noi. Daca vrei le instalezi, daca nu, nu. Cele gri nu le gaseste. Mai rar se intampla asta. Succes!
Eu am nevoie pentru windows 7 profesional.
E treaba ta pentru ce ai nevoie. Acest soft este valabil pentru orice Windows. El stie sa caute singur ce drivere trebuie.
Nu gasesc sa descarc pentru win 7. numai xp
A ba da, am instalat ala. dar dupa unde ma uit sa caut driverele?
Citeste cu atentie ce ti-am spus sus. In "My Drivers".
Http://s24.postimg.org/5bsuiuql1/Untitled.png, uite asta im apare daca dau la my driver
Ala-i driver-ul de la placa de retea si nu-l gaseste. Inseamna ca nu s-a facut driver pentru Windows 7 la acesta placa. Asta este!
Dar daca dezistalez driverul la placa video si incerc sa vad daca mi apare?
N-are nici o legatura. Nu merge. Solutia ar fi reinstalarea Windows-ului XP.
Uite id meu de mess. lungu279. da-mi add si vb mai multe acolo!
Imi pare rau dar nu prea intru pe messenger.
Inseamna ca PC-ul tau este depasit si nu s-au mai facut drivere pentru el. Imi pare rau!
danni3l întreabă: