| lorenna_8112 a întrebat:

Cine ma poate ajuta? nu mi se deschide mozilla am dezinstalat-o am instalat-o din nou am curatat de virusi laptopul si tot mu merge imi apare asata cand deschid pagina The address wasn't understood Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (www) isn't associated with any program. You might need to install other software to open this address. Cine imi poate spune ce trebuie sa fac? mersi

5 răspunsuri:
| Aide a răspuns:

Instaleaza-ti Google chrome. Este foarte bun. Nu cred ca vei mai avea probleme dupa aceea happy

| DeyCj a răspuns (pentru Aide):

.,.bun de aruncat la gunoi.Crashuri la greu ca să nu mai zic că flash playeru crapă când ți filmu mai fain și lista continuă.

| Radeas1 a răspuns (pentru DeyCj):

Lupu, ai dreptate. Eu urasc Chrome. Go Mozilla Firefox! Cand ma uitam pe full screen la un film...Opa...crash.Nu stiu daca ati observat, dar flash playeru crapa decat daca e ala prestabilit din google chrome. Inca un minus.

| Radeas1 a răspuns (pentru DeyCj):

Reformulez...Urasc Chrome, nu Chromium.

| DeyCj a răspuns (pentru Radeas1):

E ok.Tot Google chrome e numai că e scris pentru Linux dar tot același lucru e și tot cu aceleași probleme, dar pe Linux nu dă așa multe crash-uri cum dă pe Windows, în rest la capitolul multimedia e mai praf. Măcar pe Windows crapă dar pe Linux se blochează flash player-ul integrat, iar dacă instalezi modulul nu îl mai recunoaște.Din păcate cei de la Google mai au de sapă mult până să facă din chrome un browser de internet stabil.