neluL
Întrebare recomandată | neluL a întrebat:

Cine mai vrea? Mai am 4 licente kaspersky internet security 2011! nu va ingramaditi!

Răspuns Câştigător
| Alexandrup a răspuns:

Eu te rog!

61 răspunsuri:
| UniCool a răspuns:

Nici nu avem de ce. e clar ca te tii de glume si faci misto de noi.
N-ai si niste ochelari de vanzare ca-s tare misto aia din poza.

uni

neluL
| neluL explică:

1r2s3i4a spune unde sa ti-o trimit! sti sa o folosesti? ai instalat Kaspersky pe pc?

| m5789932 a răspuns:

Licenta pentru care kaspersky (ce versiune? trial sau free, sau cea completa?) daca ai licenta pentru protectia completa, trimite un cod pe email: tbogdanv2008@gmail.com. Si inca ceva...pentru ce perioada este licenta?

neluL
| neluL explică:

Asculta bogdan 2010 daca nu ai avut kaspersky pe pc pana acum iti dau un link de unde sa descarci versiunea trial deocamdata(sunt bune si alea 30 de zile)si cu 2 zile inainte sa expire ma cauti aici si prelungim licenta cu una noua de pana la 1 an! in titlu am scris licenta este pentru KIS 2011 completa. Kaspersky nu are versiune free(la ora asta sunt nr 1 in lume)deci nu are rost sa prapadesc o licentza cand tu nu ai avut Kaspersky instalat in pc! licentele pe care le am acum sunt pentru 60 de zile! uite de aici descarci vers trial kis 2011 in limba romana http://www.kaspersky.com/internet_security_trial

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasane nelutule tata cu vrajeala asta ieftina

neluL
| neluL explică:

Uite cat de ieftina este vrajeala mea! e mocca! http://www.kaspersky.ro/kaspersky_internet_security#tab1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea eu pentru kis2011 parior_inspirat@yahoo.com

neluL
| neluL explică:

Anonimule ai pe pc instalata versiunea KIS 2011 trial? ti-o trimit email! ai grija cum o scrii acolo!

| ionut1998 a răspuns:

Nelu vreau si eu un antivirus te rog frum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu o licenta Kis 2011, am tot gautat si nu am mai gasit,...
mrs mult si poate ne mai auzim : YM "saca8aug@yahoo.com".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu

| dannyadmin a răspuns:

Da te rog si mie una, frumos cami trebuie acum la laptopul nou, te rog

Apache
| Apache a răspuns:

...in loc de licenta trial gasisem, un programel care iti dadea free 3600 de zile de licenta big grin big grinbig grin! cauta pe google si gasestiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu licenta de la kaspersky plz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu licenta kaspersky internet security 2011.

| filaret03 a răspuns:

Io plssss

| emil a răspuns:

Eu as vrea te rog frumos neluL

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe bune? Chiar este mocca? Vreau si eu!

| viperaeby a răspuns:

Si eu as dori daca mai ai ca nu pot gasi pe nicaieri plz...pe eu_sunt_eby@yahoo.com multumesc

| uǝʞɔıp a răspuns:

Io eu eu eu eu eu eu eu eu, nici nu stiu ce e aialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am Kaspesrsky antivirus 2010 si a fost cumparat cu un an de licenta sad. imi expira acum.merge licenta la kasperskyul meu?

| LucianGabriel a răspuns:

De aplaudat gestul tau, meriti felicitari.

| lupian76 a răspuns:

Sal, as vrea si eu o licenta daca mai ai. Mersi si iti las adresa de mail lupian_76@yahoo.com. Am kaspersky de 3 ani si acu am instalat KIS 2011 dar nu mai am licenta. Mersi din nou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

as vrea si eu licenta am instalat kaspersky dra e de 30de zile se expira vreau licenta plsss ioana_200038@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu as dori una daca se poate pe 2011 ca imi expira in 8 zile! multumesc mult! marius_220385@yahoo.com

neluL
| neluL explică:

Am urcat 10 licente pentru Kaspersky Internet Security 2011 aici http://fbx.ro/2qq5k4ud6a60w87s Cititi cu atentie cum se activeaza Kaspersky cu o noua licenta! Este primul fisier text! Am 10 licente Kaspersky de pe data de 17.02. 2011! Succes!

| PastilutzaColorata a răspuns:

Traiasca norton si avg-u! big grin

| Acaikus a răspuns:

Wow ce de raspunsuri cu asta a meu este 30 bucurativa d licenta este cel mai bun antiviruswinking

| BlacKGabriel a răspuns:

Ai cumva sa imi mai dai si mie o licenta? am kiss2011 si maine imi expira trialul, multumesc mult de tot happy

| ciprienus a răspuns:

Vreau si eu una, dar pentru kasperky antivirus 2011, ai?