| iulia23 a întrebat:

Cine poate sa ma ajute si pe mine...am downladat un film in format winrar, cand am vrut sa-l dazarhivez mi-a aparut ca este protejat cu parola si un site de unde sa iau aceasta parola. Am intrat pe site si trebuia sa completez un chestionar (cica) dupa care aflam parola, cand am intrat, acolo erau jocurile seafight si darkorbit. Dupa ce mi-am facut cont si m-am autentificat (asa erau instructiunile) tot nu mi-au dat parola, cu toate ca scria acolo ca dupa completarea chestionarului o voi afla in 5 secunde pana la maxim un minut... a trecut o ora. Am luat teapa? Ce pot sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| nutzu' a răspuns:

Cred ca ai luat teapa...siteurile alea au pagini care incarca reclame cel mai probabil si iei iau bani pe toate accesarile tale...am patit si eu de astea... dar nu sunt sigur... cel mai probabil este asa cum ti-am zis eu...sau tu nu ai citit bine instructiunile...sau este o eroare de computer(de la ei cel mai probabil).

4 răspunsuri:
| lplostonyou a răspuns:

Nu, asculta la mine, incearca sa bagi acolo unde i-ti cere parola, numele siteului pe care ai facut click ex: www.xyz.com,dar vezi sa bagi toata adresa, cu tot cu www, trebuie sa mearga :) Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BIG 2567365 iti da 2 variante:
1.Cont premium pe triburile 1 an(apare sms in care raspuni dupa cu numele)
2. 100. 000 perle(tot cu sms apoi al 2-lea sms scrii numele)

SMS-urile le dai la 1390.
Pentru 3 euro pe telefon va dau coduri seafight si triburile.

Daca joci jocuri online poate iti va follosi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu parola al toate siturile este cu numere si este: 452289401

| iulia23 explică:

Stillavirgin multumesc ca ai incarcat sa ma ajuti, nu merge, parola are 9 caractere.