Nu exista asemenea site! iti dai seama ca intrau toti si nu mai existau site-uri, messuri etc, nesparte!
Nu poți să spargi SITE-uri.
Nu poți să spargi parole de MESSENGER.
Nu poți să spargi niciun program fără autorizația producatorului.
E plin de CFG-uri pe "Goagăl" iar de "hak"-uri pentru Counter Strike nu am auzit, probabil cheat-uri.
Sa mor eu, daca sunteti parareli cu calculatorul taceti dracu si nu mai raspundeti.
Dă-ți o palmă.
Cand eu îmi faceam propriul depozit de calculatoare, tu săracu` de tine nu știai să-l deschizi.
Desteptule daca habar nai taci se poate sparge un site foarte simplu dar trebuie sa ai ceva cunostinte in ceea ce priveste hackul asa ca dati 2 palmi inainte sa postezi ceva
Ai răspuns și tu după o lună? Un site îl spargi doar dacă cunoști foarte bine HOSTUL. Apropo, știi să aprinzi un calculator? Învață mai întai să scrii și după să răspunzi mie, șeful tău! Parazitule.
Daca estu tu mare programator nu inseamna ca daca creezi sti sa si distrugi asa ca taci si nu te mai crede asa smecher ca e plina lumea de prosti ca tine.
Parazit împuțit, beși în căcat la gunoi.
De spart nu stiu, dar mai bine ai pune mana si ai invata ceva si ai crea propriul tau joc, site si asa mai departe. pare mai interesant asta, parerea mea.
Leonard97 întreabă: