Dar il ai prin modem sau fibra optica? Daca e prin fibra optica daca iti mareste tie viteza le mareste si celorlanti ca e prin fir.Si nu stiu daca o sa ai vreo 20mb/s ca nu cred ca exista max am auzit de 12. 16... cam atat. Dar o sa paltesti vreo 2-3mil cu tot cu cablu(televiziune).
E prim Router( modem) ce naiba o fi, ca daca era prin fibra crezi ca mai eram aicisi nu ma intereseaza cat platesc... ca eu am vrut sa renunt la internet si nu am voie ca numa de 3 luni parca am contractul si e pe 2 ani, ca exista internet prin fibra optica de la RDS/RCS de 20MB si ala merge mult mai bine dar trebuie sa cumpar de la aia tot pachetul altfel nu ma lasa( ( trebuie sa iau si netu si televizorul si telefonul) si nu vreau atatea!( rds e un fel de "beta" la mine in oras
Daca nu ai semnal full degeaba maresti viteza. Iati de la UPS prin fibra optica ca e foarte buna si in + ca noi avem cea mai mare banda de internet(viteza)din lume sau europa nu mai stiu...
Dar in ce oras esti? Eu tot numa astea le aveam dar a venit o firma din Galati ff slaba de net prin fir cu axial si mergea dar cand se oprea si pana cand vineau durea 2-3 saptamana dar acum a pus fibra optica si merge.Firma se numeste BlueTelecom.