Nu exista coduri doar daca ai vazut ca unu zbura sis nu aveai cum sa zbori inseamna ca e admin.
Exista coduri doar ca trebuie sa le cautam a si numele meu de pe roblox e rafiarad
Regret sati zic dar nu egzista roblox e doar un joc pe internet care trebuie sa descarci ceva dar in res e joc pe internet
Exista niste coduri, mai exact promo coduri care le folosesti pe: https://www.roblox.com/promocodes
In acest moment nu imi mai aduc aminte nimic dar le gasesti daca cauti pe Youtube roblox promocodes.
Ba copil facut cu varza!) Roblox e un joc pe browser.Cum sa aiba coduri? Doar descrci o aplicatie. Dar jocul e tot online!
Exista coduri!
Exista prostea.
Deci primul lucru care trebuie sa-l faci este sa intrii intr-o camera care se cheama FREE ADMIN dupa scrii la chat :cmds si iti va arata niste coduri le scrii si vei putea zbura si face tot felul de chestii super.Bafta PS: Add me:flavia67
Eu stiu!
Dar nu e site ci sunt comenzi!
/e wave -ca sa saluti
/e point -pentru fixare spawun point
/e cheer - nu stiu pentru ce
/e caugh -nu stiu
/e cheer- nu stiu sorry
/e dance -dans
/e dance 2
/e dance 3!
Ca sa intri sa pui coduri trebuie sa faci asa:1. apasa pe f9. 2 apoi scrieti serverul si apoi. scrie ce vrei sa primesti.La a mers
Nu exista coduri pe roblox si chiar de ar exista ce crezi cati da tichete cate 1000 si robux cate 1000?
Da fraiere. Exista din astea pe card si din astea facute de hackeri profesionisti.
Ba exista iti zic eu cateva:disco, music,Co-owner,admin,fly, speed, jail, dog, etc.
/e wave
/e cheer
/e laugh
/e point
/e dance 2, 3
Sper ca te-am ajutat! PS:Acestea nu sunt comenzi pentru. Hack-uri.
dragosminer întreabă: