Cele mai usoare job-uri nu se castiga asa usor..ci tot greu, prin munca.
Daca iti plac jocurile video, ai un microfon bun si un pc bun poti sa te inregistrezi in timp ce joci jocuri si comentezi. Poti cauta pe youtube PewDiePie, Tobuscus, HuberHaxorNova etc - ei sunt platiti pentru a juca (gen face publicitate la jocurile alea) si castiga f bine.
Dar depinde de tine sa faci cateva video uri inainte ca sa "atragi" firma care te plateste -degeaba daca nu esti amuzant, convingator etc.
Job-ul se numeste Video Games Testers (poti da search pe google)
Vei fii platit printr un card pe care il faci simplu la orice banca, banca iti da un cod de SCOS si BAGAT bani in el - lor le dai codul de bagat banii si etc
funda?
*fac - scuza-mi gramatica, m-am grabit.
PS: pe langa asta trebuie sa fii foarte activ pe youtube - trebuie sa vorbesti (aproape) cu orice "fan" care iti comenteaza video urile, trebuie sa ai twitter sa postezi mereu acolo anunturi etc. Sa vorbesti cu fanii si cu alti gameri de pe youtube.
Da si eu fac jocuri dar mai fac si video-uri de muzica si am auzit ca daca faci parteneriat cu youtube te plateste prin card sau prin cec trimis prin posta. Si vreau sa stiu daca pot sa fac parteneriat din Romania si cam cat costa sa fac un cont bancar? Vreau sa stiu sigur cum sa il fac si ce riscuri pot sa fie.
Pai mergi si intreaba la banca sa vezi cat costa un cont bancar - nu cred ca este mult.
Sigur, nesigur trebuie sa risti. Mai vorbeste si tu cu alti gameri de pe youtube si ai sa afli de la ei ce si cum.
Cati ani ai?
Am 14 ani fac 15 imediat
vasile999 întreabă:
Axyongaming007 întreabă:
Udndiems9274 întreabă: