Mai ''@vigome '' Omul(fata /baiat) ia ce-i trebuie ...eu i-am dat o varianta! vino si tu cu o varianta daca ai! daca nu atunci stai in banca ta! Chestia este asa ''Vista Ultimate sau Windows 7 ultimate'' este acelasi lucru si eu i-am dat pe 64 BIT pentru ca este maximul si este cea mai sigura platforma, are cea mai mare stabilitate! Vino si tu cu o optiune si lasa draq comentariile!
NeluLLLe draga ala nu e W7 ultimate, ca acest sistem operativ nu intra in citiva Kbiti... Si de unde stii ca ii trebuie cel de 64 de biti ca mai e unul de vreo 32 de biti si poate ca asta ii trebuie ei. Si tu Alina draguta de tine crezi ca W7 e o fotografie pe care o poti tu trimite unde si cum vrei? Si tu Adytza vezi ca poti sa cauti pe google si ai o multime de posibilitati(download W7), mai mult sau mai putin la indemina ta. Sfatul meu e sa apelezi la un prieten care se pricepe ca tema e un picut mai dificila, mai ales cu licenta, care pe deasupra mai e si pe bani.
NeluLeTule habar n-ai cu ce se maninca W7 sau Vista, care dupa tine este cam unu si acelasiu (de 32 sau 64 de biti). Dupa una si alta mai esti si nervos ca cineva indrazneste sa-ti puna la indoiala,, inteligenta" de a copia de pe internet. Brava ma, felicitarile mele. Apropo ai instalat vreodata in viata ta un sistem operativ?
Pai il am eu in pc...
imi dai idul tau la mesaje...
si til trimit pe mess
iti garantezi ca merge:*:*:*:*:*e Windows 7 ultimate