Http://www.cheatcc.com/pc/sims2.html
Poftim, e cel mai bun site pe care il stiu fiindca iti zice toate codurile si iti si explica cum sa faci ca sa functioneze :D. Sper ca am fost de ajutor.
Hei, pai.parole parole.
motherlode-pentru bani
mouve_objects on-poti sa muti obiectele selectate
a, si in aceste site-uri poti downloada obiecte, haine, case etc pentru www.simplystiling.com
www.thesims2.com
www.modthesims2.com
bafta.:D
Ca sa intri pe parola apasati ctrl+shift+c ( asta e fereastra cu cheat mode) apoi scrie| motherlode |
Apeshi ctrl+shift+c si scrii o parola.eu stiu doar 2:una pentru orice sims si alta doar pentru sims 2 bon voyage.pentru orice sims e asa:motherlode(iti da 50. 000)si pentru bon voyage e asa:changelotZoningHotel(transforme locul comunitar obisnuit in hotel:trebuie sa pui receptie)cam atat stiu
Maxmotives - energie
motherlode - bani
kaching - bani
moveobjects on/of - misca orice lucruri
ForceTwins - gemeni
intProp maxNumOfVisitingSims 8 - invita mai multe persoane la petreceri
aging on/of - sa [nu] imbatranesti
Am un raspus pentru voi stiu o groaza de parole si o sa vi le spun sunt:motherlode-bani, bool proptestingCheats enabledtrue-adolescentii pot avea copii si tot felul de tampenii, stretchSkeleton-modifici talia simsilor, social-debug:previi reactile sociale, nosound-fara sunet, familyfunds[numele familiei]xxxx-iti da orice suma de bani care o doresti[la orice familie]iar[xxxx scrii suma pe care o doresti], ForceTwins-iti da gemeni iar boll ProptestingCheats enabled true-iti umple toate starile simsilor cu verde.Credema parolele sunt corecte!
Alta parole nu pentru bani ci pentru. sa ii faci vampiri si tot ce vrei este boolprop testingcheatsenabled true
Boolprop testingcheatsenabled true = dai shift pe obiectul sau persoana respectiva.
maxmotives
motherlode
kaching
move_objects on
Unlockcareerrewards
motherlode
moneymoneymoney
boolProp guob (True/False): Activezi/dezactivezi umbrele obiectelor din interior
deleteAllCharacters: Stergi toti simsii din unghiul camerei vecinilor
help: Lista tuturor codurilor
♥Si mai apasa shift+click pe un sim si iti da multe optiuni(sa il faci vampir; sa iti dea lampa duhului daca ai sims free time etc)