| gabi11000 a întrebat:

Cine stie sa lucreze in css, am o problema nu mi se sincronizeaza fila de index html cu cea de style vreau sa fac un meniu interactiv si am vazut mai multe tutoriale, cei din tutoriale incep style-ul cu import urmat de un link fac exact acelasi lucru si mie nu imi citeste in pagina html.
Clipul de pe Youtube se numeste: Creative Menu Item Hover Effects using Html & CSS
Si orice as face in style nu imi recunoaste in pagina de html. cine ma poate ajuta dau funda ori daca putem face o conferinta pe discord sa fie mai usor.

8 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Incearca ca fix dupa "head" din fisierul html sa adaugi sintaxa de a include fisierul.css extern (adica deasupra de meta si title, cum le are cel din videoclip acolo). Pe langa asta, sa te asiguri ca sintaxa este buna (nu stiu daca pot sa o copiez aici link- rel="stylesheet" href="mystyle.css" ). Si sa te asiguri ca fisierul extern.css este situat tot in aceeasi locatie ca fisierul html (index). Cel mai bine ar fi sa faci un folder doar cu cele doua fisiere, fara nimic altceva inauntru.

| gabi11000 explică (pentru DoarBogdan):

E situat in aceeasi locatie si sintaxa era scrisa de la inceput.

| DoarBogdan a răspuns (pentru gabi11000):

Pai nu era scrisa de la inceput, era mai jos putini (desi nu ar trebui sa aiba relevanta), altfel... nu imi dau seama exact. Daca ai putea sa incarci fisierele undeva (wetransfer) si sa pui linkul ar ajuta.

Aveam link rel=stylesheet' href="style.css
style ca asa am eu ala trecut. deci head trebuie sa cuprinda si link-ul ziceti. ba chiar am title link apoi head apoi body

Da-mi un mail ca sa le pot transmite

| Sn4k3 a răspuns:

N-are cum sa nu mearga daca sunt in acelasi folder. Vezi sa fie in head si sa nu fi gresit la nume/cod.

| gabi11000 explică (pentru Sn4k3):

E in head si este in acelasi folder, de asta nu inteleg nici eu de ce nu merge...

| Sn4k3 a răspuns (pentru gabi11000):

Atunci trebuie sa fie ceva greseala de scriere.