| rlr09 a întrebat:

Cine stie un program de facut jocuri, bun, dar sa nu coste bani. Dati-mi linkul de download.

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Daca s-ar face asa un joc cu un singur program si ala FREE pai ar mai costa un joc 2 milioane? La creearea unui joc se folosesc intre 25 si 70 de programe ->si majoritatea costa bani multi! Uite aici cateva programe:Adobe Creator, MooMapper, TXD Workshop, IMG Tool, GXT Editor, Mission Builder,CarEd,AudioDecoder, Adobe After Efect, Java, Ajax etc.

neluL
| neluL a răspuns:

@Knowledge ->asa este ->am scris cam ce folosesti si ce iti trebuie in mare pentru a crea sau modifica un joc! Am crezut ca mai completezi si tu cu cateva programe ...ca de atentionari sunt satul!

| Kanghu a răspuns:

Inima jocului e in primul rand programarea. Fara ea e fail.

Iar grafica tot din programare e.

@neluL Java e limbaj de programare si ajax de scripting parca. Deci nu sunt programe.

| push2gl a răspuns:

Este posibil sa faci milioane lunar numai prin accesarea unor reclame. Banii se vor aduna in contul tau de pe site si ii vei putea cere lunar dupa ce vei depasi o anumita suma prag. Cele mai des intalnite sume prag pentru programele PTC sunt cele de 10$ si de 20$. http://www.neobux.com/? rh=7075736832676C

| corasa a răspuns:

C++ cu SDK-uri pentru directx. Sau Blitz Basic/Blitz 3D.