anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine stie un program de instalare a versiunii originale din fabrica a telefonului?

Răspuns Câştigător
| DenisIonut01 a răspuns:

Am si eu unu la fel, te pot ajuta sa dai wipe partition /cach si emc apoi sa instalezi iar kitkat. Jellybean eu nu am mai gasit fisierul pe net, insa daca ai tu nu vad de ce nu ar merge sa pui jellybean in loc de kitkat. deci in primul rand trebuie sa ti apasate butoanele vol - si power pana intra in recovery acolo daca stii engleza te poti lua dupa asta. https://www.youtube.com/watch?v=Tdc5SnSmx1I iar update la kitkat il faci din vol + power si acolo dai update for sdcard sau external memory si selectezi fisierul

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Reveire la setarile din fabrica.Ai undeva in telefon.Nu ai spus si ce telefon ai.

| Stoian_Gabriel_2000 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu..ideea e ca am un Allview a4you si cand l-am luat avea android Jelly Bean si am actualizat software-ul si am trecut la KitKat apoi l-am rootat si am rootat ca un amator cu un program chinezesc si am mai sters programe care nu imi trebuiau dar acum nu prea imi place. am unrootat cu am vazut pe yt stergand niste fisiere dar nu a mers ca acolo si acum nu pot roota decat cu programul ala chinezesc. voiam sa incerc cu framaroot. ok, si am auzit ca pot lua versiunea care o aveam inainte si sa am si boot animatia care o aveam si totul cum era la inceput. dar nu prea gasesc

| darrio2007 a răspuns:

Revenire.

| DenisIonut01 a răspuns:

Depinde de modelul telefonului.

| Stoian_Gabriel_2000 a răspuns (pentru DenisIonut01):

Allview A4you cu Android actualizat la KitKat si vreau sa ma intorc la cea originala de Jelly Bean. Ca l-am rootat si am sters aplicatiile preinstalate si am schimbat animatia de boot si are un recovery mode ciudat in chineza.

| Stoian_Gabriel_2000 a răspuns (pentru DenisIonut01):

Ok! m-a invatat ce inseamna chestiile alea din recovery mode, ca nu stiam ce face fiecare. dar e tot Android 4.4.2, versiunea este tot A4You_SV22.0. cred ca nu mai este fisierul JellyBean. nu am facut nici un backup inainte sa trec la versiunea asta. dar cum as putea sa gasesc si sa instalez versiunea ca si cum as instala un rom? am tot animatia de boot care am schimbat-o cu ROM Tollbox.

| DenisIonut01 a răspuns (pentru Stoian_Gabriel_2000):

Nu stiu cum sa faci, va trebui sa mergi la un service sa iti puna softul printr-un cablu happy

| DenisIonut01 a răspuns (pentru Stoian_Gabriel_2000):

Am si eu unu la fel, te pot ajuta sa dai wipe partition /cach si emc apoi sa instalezi iar kitkat. Jellybean eu nu am mai gasit fisierul pe net, insa daca ai tu nu vad de ce nu ar merge sa pui jellybean in loc de kitkat. deci in primul rand trebuie sa ti apasate butoanele vol - si power pana intra in recovery acolo daca stii engleza te poti lua dupa asta. https://www.youtube.com/watch?v=Tdc5SnSmx1I iar update la kitkat il faci din vol + power si acolo dai update for sdcard sau external memory si selectezi fisierul