Lasa metin2 Tim. Daca te bagi pe Metin2 United(level amx 120 rata de exp 1000%) pe orice server(de preferat al 2lea) fie te cresc fie iti dau cont de evel 114. Ptr asta trebuie sa imi dai funda la rasp asta
Degeaba spui ca metin2 united e cel mai bun ca nu este am avut lv 115 pe el si l-am facut in 2 zile si dupa m-am plictisit de el nu e cine stie ce metinu asta
Metin2tim.il iei de pe site ul officeal www.metin2tim.ro downloadu siinregistrarea se face din pragrafu din stanga unde scrie utile pentru joc iti recomand setveru 1 la alegelea jocului deoarece sunt mai multi cum sa zic cu nicvel mai mare lucrurile se vand mai ietine nu pre sunt animale posedate si mai multe si multe petre metin)noroc
Auzi ia lasa tu toate metinurile astea praf united... apucate tu de metin2 x sau metin2 tdl, metin2magi, metin2 rockstar, metin2 mediaval valmondial si hammer metin2 cam atat sitiu eu
Earth metin2.
Cresti destul de repede;
Poti calari alte animale decat calul cum ar fii: leu, mistret, lup, tigru
Www.metin-host.ro Hosteaza servere de metin2 incepand de la 10 euro:-O:-O:-O! Super Oferta. Dati si voi mai departe Pentru contact add: metin.host
Scrie pe google metine private si dai acolo unde scrie top 100 metine private si dai la metin 2 moon e pe locul 1
anonim_4396 întreabă: