Sincer sa fiu, si eu eram un "pusti" care cauta peste tot pe internet sa gaseasca un program de "spart" parole la messenger. Din experienta mea pot spune ca NU exista vreo metoda de a spare orice fel de parola...Toate companiile renumite (Yahoo, Facebook, Google etc.) sunt foarte stricte cand vine vorba de securitate, iar singura metoda posibila de a sparge parola cuiva sa zicem la Yahoo Messenger este doar daca tu (utilizatorul) te-ai logat la prietenul tau (hackerul) in calculator folosind parola de la messenger, daca prietenul acela se pricepe FOARTE bine la informatica, poate gasi intr-un registru ce taste au fost apasate si astfel poate afla parola, dar asta necesita multa informatica si alte cunostinte, ceea ce ar fi putin probabil pentru un om obisnuit. Iti recomand sa stai linistit si pentru a fi si mai sigur, schimba intrebarile de securitate cu niste raspunsuri ironice, de genul "Care a fost numele primului tau profesor?" si raspunsul "Basescu". tot felul de idei usor de memorat dar care nu pot fi ghicite niciodata. Succes!
1 Da ignore persoanei respective;
2 Nu lua programe(fisiere, poze, etc...) de la persoane ce nu sunt de incredere;
3 Ai grija ce site-uri accesezi(ma refer la cele date de persoane straine sau...).
Pentru o siguranta mai mare sa ai un antivirus bun+firewall.
Nu este imposibil sa ti se sparga id-ul (sunt sparte ele servere ale armatei sau NASA), dar nu de catre copii ce cauta pe google "program de spart parole".
Persoana respectiva nu are nici o legatura cu mine, nu ma cunoaste asa de bine sa stie dete despre mine, kaylogger trojani sau mai situ eu ce nu are cum sa aiba la mine in pc, pentru ca deja stiu ce sunt si situ sa ma feresc, intrebarile de siguranta sunt destul de bine punse, si parola de la messnger este formata din litere numere+ alte caratere! " #@ etc...am antivirs avira 2012, am avut avast 6 dar imi incetinea pc din cauza ca nu este asa performat, asa ca am zis sa mai incerc si avira, as baga kasperski+firewall dar pe un asa pc ar insemna ca nu mai pot face nimic... Acum ceva timp in urma asa eram si eu cu spartul parolelor, pana mi-am dat seama ca nu e cea ce cred eu, cu toate ca se poate cu un kaylogger bagat intr-un fisier etc etc. ok va multumesc.
Kasperski mai ales in varianta internet security iti omoara pc-ul daca spui ca nu ai resurse.
Nu iti mai face griji, nu cred ca o sa sparga nimic tipul respectiv.In afara de kaylogger se mai poate prin phishing (versiunea free de la avira nu are antiphishing), adica pagini web facuta sa arate exact ca pagina de email de exemplu.
Si am inteles ca se mai poate cu un program "fake yahoo" (numele cred ca spune totul) ce trimite datele pe emailul spargatorului.
Totusi astea sunt jocuri de copii, gasite la orice pas pe internet si explicate.Un hacker de meserie probabil poate prin alte metode...dar nu cred ca l-ai gasit tu asa ca stai linistit.
Ma tem ca se poate, daca o face manual sigur o blocheze (12 13 ore) dar daca o face cu ajutorul la ceva sigur reuseste. Te sfatuiesc sa iti pui o parola mai grea(exemplu:Tudor Este Un Prieten Bun parola :teupb
Da din pacate se poate,greu da se poate, yahoo are probleme mari de securitate, daca nu tio sparge, poate sa o blocheze pentru 12 ore, si daca o tine tot asa chiar de tot
Din câte ştiu eu nu prea ai cum să spargi o parolă pe mess.Tot ceea ce se spune despre aşa-zisele programe de spart parole, sunt numai minciuni.Pe bune acum, dacă ar exista aşa ceva toţi am pleca de pe yahoo. Ăştia de la yahoo probabil că se ocupă cu siguranţa parolelor pentru a nu fi sparte uşor.Ţi-o poate sparge doar dacă te cunoaşte foarte bine şi o poate ghici, de aceea e bine să-ţi pui o parolă formată din litere şi cifre uşor de reţinut pentru tine dar greu de ghicit pentru ceilalţi.Mai poţi avea şi vreun KeyLogger în calculator şi astfel cel care te-a ameninţat că-ţi sparge parola îţi poate vedea orice mişcare la tastatură şi astfel îţi poate afla parola.
Nu poate decat Daca iti stie cele 2 intrebari pe care le ai ales cand ti ai facut idul
Ba imi zice si mie cineva cum pot sparge o parola de mess a cuiva stiindui ip! Eu am patit-o! Unu mi-a spart parolele la toate conturile facute de mine pe toate siteurile! nu stiu cum a facut asta!
Simplu alta data fi mai atent la ce fisiere iei, si de la cine
Salut.numai daca iti stie tie parola atunci poate sa ti-o sparga(parola)
AvalohAlyn întreabă: